• head_banner_product

Modul sora


Nyaéta 3 gaya modul soraanu urang damel pikeun konsumén urang,kaasup modul sora kaulinan, modul sora pikeun kids percetakan buku na chip musik pikeun kartu ucapan.

Fokus kana rupa-rupaOEM ngaropéamodul sorapikeun 15 taun +.

Sababaraha kapang sadia modul sorapikeun urutan sidang Anjeungeus sadiapikeun pilihan anjeun upami anjeun henteu gaduh desainer anjeun nyalira,sapertos5 tombol ngadorong modul sora, 6, 10,12 tombol modul sora, 13 kenop Toys piano, touch sensor foils film mémbran modul sora jeung sagala jenis chip musik sarta sababaraha modul sora kaulinan.

We gaduh departemén suntik urang sorangan pikeun kualitas nice jeung harga, urang tiasa ngembangkeun sagala outlook ngaropéa OEM kalayan desain 2D / 3D customer urang.Wilujeng sumping di pesen anjeun pikeun sagala buku sora ngaropéa, modul sora jeung kaulinan diajar.

  • 120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    1. Ieu kartu ucapan chip kalawan waktu rekaman kustomisasi 120s, leuwih panjang batan normal 10s, 20s atanapi 30s, nu diwenangkeun hiji waktos deui pikeun pesen pribadi Anjeun.

    2. Kado husus hadir kalawan pesen pribadi, sahingga kado leuwih signifikan jeung impressive pikeun panarima.

    3. Ieu gampang pikeun operasi sakumaha aya 2 ngadorong tombol, bari hiji keur ngarekam, sarta séjén pikeun muterkeun pesen dirékam anjeun.

    4. Gampang pikeun anjeun lengket dina kotak Anjeun atawa kartu ucapan, kartu ultah jeung saterusna jeung labél glued.

     

  • Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    1. 13 ngadorong kenop kenop jeung sora piano ngaropéa dina kenop bodas tur hideung.

    2. buku piano kandel leuwih gampang pikeun orok pikeun nanganan sarta tetep aman.

    3. modul sora piano ieu dijieunna tina PVC touch sensor foil tombol mémbran gilig, gampang pikeun barudak pikeun ngaktipkeun sora tos dirékam.

    4. modul sora téh mibanda batré replaceable, Anjeun bisa ngarobah batréna lamun éta kaluar tina batré.

    5. Buku piano interaktif anu saé ngabantosan murangkalih kalayan bakat alat sareng perbaikan sorangan dina piano.

  • Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    1. 5 tombol nyorong disumputkeun kana kaca jeung sora ngaropéa.

    2. Tipe modul sora pangmurahna pikeun buku sora carita orok atawa buku sato.

    3. batré replaceable lasts pikeun pamakéan jangka panjang.

    4. kuantitas custom sejenna ngadorong tombol oge bisa dipake nurutkeun kahayang anjeun.

    5. Volume switch adjustable oge sadia.

  • Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    1. 6 ngadorong tombol kalawan béda pre-dirékam pabinihan rhymes orok atawa sora sato, sanajan carita, nu geus ngaropéa ku klien kami.

    2. Aya 2pcs * batré AAA, langgeng pikeun maén jangka panjang pikeun orok atawa musik leuwih panjang batan batré sél AG10 / AG13.

    3. Warna perumahan ogé bisa ngaropéa nurutkeun desain buku béda Anjeun.

    4. ABS perumahan modul sora téh mibanda kapang aya, nyimpen ongkos anjeun ngamekarkeun kapang anyar.

    5. Pamakéan: Pikeun buku audio orok urang, percetakan buku dewan jeung sora, buku sora atikan jeung saterusna.

  • OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    1. Ngaropea sora tos dirékam bisa ditulis kana chip IC tur muterkeun deui.

    2. batré LR44 / AG13 bisa diganti lamun kaluar tina batré.

    3. Sagala warna perumahan ngaropéa atawa fungsi anu bisa dipake, kayaning bodas, beureum, pink jeung saterusna.

    4. modul sora jeung bagian LED ngaropéa téh bisa dipake.

    5. Pikeun sagala rinci salajengna, wilujeng sumping ngahubungan kami sarta ngirim panalungtikan anjeun ayeuna!

  • Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    1. Sora tos dirékam kana chip sora bisa diputer deui jeung deui nalika muka kartu.

    2. 2 atanapi 3PCS accu bisa dipake.

    3. Pikeun volume sora béda, ukuran spiker tina 29mm / 36mm na 40mm ditarima.

    4. Modul sora dipaké pikeun kartu ucapan musik, Toys plastik, packing kotak kado jeung sora jeung saterusna.

    5. kustomisasi OEM nyaeta bisa dipake.

  • OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    1. Kuantitas ngaropéa modul sora tombol ngadorong dipaké pikeun buku dewan barudak, buku kardus, kartu ucapan musik jeung sajabana

    2. Unggal tombol pencét geus ngaropéa kalawan 1 sora atawa 1 sora / tombol.

    3. Aya molds aya tina perumahan ABS kalawan volume switch adjustable atanapi henteu keur pilihan Anjeun.

    4. modul buku sora ngajadikeun buku percetakan Anjeun leuwih interaktif tur denok keur orok saeutik lamun ngadangukeun sora tos dirékam atawa maca babarengan jeung.

  • Ngadorong Button Rekaman Musik Chip Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan DIY

    Ngadorong Button Rekaman Musik Chip Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan DIY

    1. Ngaropéa chip sora rekaman kalayan tombol ngadorong pikeun kartu ucapan DIY anjeun dina ulang, Natal, Poé sukur jeung saterusna.

    2. Waktu rekaman bisa ngaropéa tina 1-120s kalawan chip IC béda.

    3. chip sora ieu teu ngan bisa dipaké pikeun kartu ucapan, tapi ogé Toys musik jeung perumahan plastik, Toys plush jeung saterusna.

    4. Aya tombol ngadorong pikeun ngarékam sareng maén sora anu dirékam sacara misah, langkung merenah dianggo ku saha waé.

    5. Biaya béda jeung spésifikasi béda bisa ngaropéa nurutkeun harga target Anjeun.

  • OEM Rekaman Musik Chip Pribadi Modul Sora Pikeun Toys

    OEM Rekaman Musik Chip Pribadi Modul Sora Pikeun Toys

    1. Tombol nyorong misah pikeun ngarekam jeung muter sora dirékam anjeun leuwih merenah pikeun anjeun ngagunakeun eta.

    2. Ukuran pasagi modul sora pikeun kaulinan leuwih aman pikeun orok Anjeun.

    3. Aktipkeun squeezing atawa kalayan kabel pikeun ngadorong téh bisa dipake nurutkeun kahayang anjeun.

    4. 3pcs * AG13 batré bisa lepas keur lila ngarekam ti 10s mun 120s, replaceable pikeun maén continious.

    5. Sagala warna perumahan ngaropéa sarta fungsi anu tampi.

  • Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    1. Kreatif sarta Popular touch sensor foil mémbran tombol sora;

    2. 1-10 tombol ngadorong anu ngaropéa sadia, kalawan leuwih kalenturan;

    3. Toel tombol sensor dijieun kalawan minyak pérak, tinimbang 100% pilem karbon, leuwih sénsitip sarta tinggi-crecise pikeun ngaktipkeun;

    4. tingkat harga béda bisa ngaropéa kalawan fungsi béda jeung item papanggih paménta anjeun;

    5. batré sél replaceable.

  • OEM Ngadorong Tombol Sora Kotak Musik Panel Pikeun Orok Audio Buku

    OEM Ngadorong Tombol Sora Kotak Musik Panel Pikeun Orok Audio Buku

    1. Hiji kapang pikeun kuantitas béda tina ngadorong tombol, kayaning 10 tombol, 30 tombol, 43 tombol jeung sajabana.

    2. Ukuran badag meets paménta anjeun buku sora ukuranana leuwih badag, nu Sigana leuwih mahal tur high-end.

    3. 3PCS * AAA accu narima durasi musik leuwih lila ti 2pcs * AAA;

    4. Speaker ukuran Dia 40mm ngajadikeun sora louder tur jelas pikeun orok kadéngé;

    5. Ieu bagian éléktronik kalawan sora tos dirékam dipaké pikeun buku dewan orok pikeun mantuan orok dina atikan mimiti maranéhanana.

  • OEM Sora Modul ngaropéa Alarm Doorbell Chime Kit

    OEM Sora Modul ngaropéa Alarm Doorbell Chime Kit

    1. Ngaropea modul sora doorbell dijieun pikeun barudak muka panto, nu bakal alarmed kalawan doorbell chime na informo kolotna yén toddlers maranéhanana bade kaluar.

    2. Sagala pesen ngaropéa bisa tos dirékam kana doorbell nu nurutkeun pamakéan béda, sarta waktu rekaman maksimum nyaéta nepi ka 30s.

    3. Aktivasina sensor magnet shorten jarak jeung nginpokeun ka anjeun tina sagala masalah urgent lamun aya saeutik bédana atawa jarak.

    4. Aya labél stiker kuat dina tonggong modul sora, anjeun tiasa nempel eta merenah.

    5. AAA accu replaceable panungtungan pikeun pamakéan jangka panjang sarta nyieun gampang pikeun ngaganti batréna.