• head_banner_product

Modul Sora Pikeun Toys


  • OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    1. Ngaropea sora tos dirékam bisa ditulis kana chip IC tur muterkeun deui.

    2. batré LR44 / AG13 bisa diganti lamun kaluar tina batré.

    3. Sagala warna perumahan ngaropéa atawa fungsi anu bisa dipake, kayaning bodas, beureum, pink jeung saterusna.

    4. modul sora jeung bagian LED ngaropéa téh bisa dipake.

    5. Pikeun sagala rinci salajengna, wilujeng sumping ngahubungan kami sarta ngirim panalungtikan anjeun ayeuna!

  • OEM Rekaman Musik Chip Pribadi Modul Sora Pikeun Toys

    OEM Rekaman Musik Chip Pribadi Modul Sora Pikeun Toys

    1. Tombol nyorong misah pikeun ngarekam jeung muter sora dirékam anjeun leuwih merenah pikeun anjeun ngagunakeun eta.

    2. Ukuran pasagi modul sora pikeun kaulinan leuwih aman pikeun orok Anjeun.

    3. Aktipkeun squeezing atawa kalayan kabel pikeun ngadorong téh bisa dipake nurutkeun kahayang anjeun.

    4. 3pcs * AG13 batré bisa lepas keur lila ngarekam ti 10s mun 120s, replaceable pikeun maén continious.

    5. Sagala warna perumahan ngaropéa sarta fungsi anu tampi.

  • OEM 30s Sora Box Recorder Sora Moldule Pikeun Toys Plush

    OEM 30s Sora Box Recorder Sora Moldule Pikeun Toys Plush

    1. Paling populér waktu rekaman 30s di pasar.Tapi upami anjeun hoyong ngarobih kana 10s, 20s atanapi anu sanés, wilujeng sumping pikeun ngabagi pamundut anjeun ka kami.

    2. Recorder sora bentukna buleud Mini dipaké pikeun Toys plush orok urang, bantal, kotak kado jeung sajabana, nu sadia pikeun anjeun pikeun ngarekam sora pribadi anjeun sarta kecap kana kotak sora.

    3. Aya batré 3pcs * AG13 jero modul recorder sora, teu replaceable.

    4. Warna perumahan umum nyaéta bodas.Upami anjeun hoyong ngaropea dina warna anu sanés, éta katampi.Tapi PLS nyayogikeun Nomer Pantone anjeun pikeun rujukan sareng konfirmasi kami sateuacanna.

  • Pabrik Adat Mini Sato Musik Sora Modul Pikeun Plush Kaulinan

    Pabrik Adat Mini Sato Musik Sora Modul Pikeun Plush Kaulinan

    1.Product ukuran: Diaméterna 25 mm.Mini boneka Toys modul sora.

    2.We bisa ngaropea sora jeung warna produk urang nurutkeun sarat konsumén '.Mun konsumén boga desain sorangan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Kami nampi kustomisasi.

    3.Our MOQ nyaeta 5000pcs, pikeun gawé babarengan munggaran urang nampi kuantitas urutan 2000-5000pcs pikeun produk ngaropéa.

  • Populér Desain Sora Module kalawan LED Musikal Sora Chip Module

    Populér Desain Sora Module kalawan LED Musikal Sora Chip Module

    Batré 1.The produk urang ngagunakeun batré brand kawentar domestik, 2pcs * accu AAA, kamampuhan hirup batré kuat.

    2.Customers bisa ngaluyukeun warna produk sorangan jeung musik nurutkeun pangabutuh sorangan.

    3.Produk ieu jumlahna aya 5 tombol, upami konsumén hoyong langkung gaya, wilujeng sumping konsultasi kami.

    4.If konsumén boga design bentuk produk sorangan, anjeun tiasa nyadiakeun kami kalawan desain sorangan, urang tiasa muka kapang nurutkeun sarat customer.

  • Modul Sora Kotak Musik Berkualitas Tinggi Pikeun Boneka Plush Atawa Baby

    Modul Sora Kotak Musik Berkualitas Tinggi Pikeun Boneka Plush Atawa Baby

    1. Bentuk produkna ngawangun jantung, sapertos jantung.produk nu biasana dipaké dina Toys plush jeung boneka orok.Lamun anjeun mencet tombol, boneka bakal nyieun sora.

    2.Produk ngagunakeun 2pcs * AG13 accu, kalawan umur batre kuat, sarta ngagunakeun speaker 21mm, kalawan kualitas sora alus.

    3.Products bisa maénkeun musik tur meniru vibrations keteg jajantung, ngaropéa pikeun sarat customer urang.

    4.The warna produk beureum atawa pink, upami Anjeun gaduh musik sorangan atawa kelir séjén rék, mangga ngahubungan kami pikeun ngaropéa.

  • Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    1.Modul sora lima tombol cocog pikeun buku sora barudak.

    Warna 2.Product, stiker, musik bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Lampu LED ogé kedip-kedip mun anjeun mencet tombol pikeun muterkeun musik.

  • 12 Tombol Sora Chip Module Pikeun Buku Sora Barudak

    12 Tombol Sora Chip Module Pikeun Buku Sora Barudak

    1. Produk ieu utamana cocog pikeun kaulinan musik barudak jeung buku sora barudak.

    2. Warna, sora jeung tombol stiker tina modul sora bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3. Bahan produk dibeuli ti suppliers domestik well-dipikawanoh, sarta kualitas dijamin.

  • Lagu OEM 6 Tombol Ngadorong Papan Sora Buku Carita Pikeun Buku Barudak

    Lagu OEM 6 Tombol Ngadorong Papan Sora Buku Carita Pikeun Buku Barudak

    1. ABS perumahan modul sora kalawan sudut buleud geus aman pikeun barudak ngora maén kalawan.

    2. 6 tombol puhsing disaluyukeun jeung musik tos dirékam, kayaning sora sasatoan, pabinihan rhymes, carita jeung saterusna.

    Wilujeng sumping di sora musik anjeun sorangan.

    3. Sagala warna suntik ngaropéa ditarima nurutkeun kahayang anjeun.

    4. 2pcs accu AAA kaasup kana modul sora, tur éta replaceable lamun kaluar tina batréna.

     

  • Modul Midi Sora Pikeun Kaulinan Ngaropéa Lagu Musik Chip

    Modul Midi Sora Pikeun Kaulinan Ngaropéa Lagu Musik Chip

    1. Bentuk haté spiker sora bisa ngaropéa dina sagala musik ngaropéa jeung sora;

    2. Fungsi maén musik atanapi geter tiasa dianggo;

    3. Sakur warna suntik OEM katampa, tapi PLS nyadiakeun Jumlah Pantone pikeun urang babarengan;

    4. Operasi: Mencét tombol luhur pikeun aktivasina of Geter atawa maén musik tos dirékam.

    5. Batré anu tiasa digentos: 2PCS * AG13.

  • Ngadorong Tombol Recordable Kaulinan Chip Sora Modul Recorder Pikeun Boneka Baby

    Ngadorong Tombol Recordable Kaulinan Chip Sora Modul Recorder Pikeun Boneka Baby

    Chip modul sora anu tiasa dirékam musik pikeun murangkalih, boneka sareng boneka sato pikeun ngajaga orok tenang dina waktos sare atanapi kahirupan sapopoe.Kalayan sora anu haneut sareng lemes, orok bakal langkung aman atanapi gumbira nalika aranjeunna tetep sapanjang.

    Ieu sababaraha titik pikeun rujukan anjeun.

    1. OEM ngaropéa Item: Bentuk béda, ukuran, ngadorong tombol, fungsi, lampu LED jeung nu lianna bisa ngaropéa pisan.Sarta kami ogé bisa ngahasilkeun item anyar kalawan sampel nu dipikahoyong.

    2. Pamakéan: Sadaya gerakan kaulinan ieu dipaké pikeun kaulinan kids, boneka sato jeung item lampu LED twinkle séjén jeung saterusna.Pikeun saran profésional, PLS bageur nawaran reureuh di ngawartosan kami ngeunaan pamakéan Anjeun.

  • OEM Recordable Sora Chip Pre-dirékam Musik Kaulinan Module Pikeun Orok

    OEM Recordable Sora Chip Pre-dirékam Musik Kaulinan Module Pikeun Orok

    Modul sora gerakan kaulinan dipaké pikeun kaulinan plush barudak, boneka sato jeung boneka sangkan orok tenang dina waktu sare maranéhanana atawa nalika anjeun cicing sapanjang.Sareng urang tiasa nyelapkeun jinis musik anu béda pikeun didangukeun atanapi nyanyi sareng éta.Datang sareng kustomisasi kaulinan anjeun kalayan sora musik, gumbira!

    Loba wangun béda tina modul sora pikeun pilihan.- Aya bentuk buleud, pasagi, squeeze mencét kotak jeung saterusna pikeun pilihan Anjeun.Sareng upami anjeun hoyong ngembangkeun desain anjeun nyalira, éta ogé sayogi sareng tim R&D kami sareng jabatan suntikan.

    Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami atawa ngirim panalungtikan atawa pesen iraha wae,

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2