• head_banner_product

Modul Sora Pikeun Kartu Ucapan


  • 120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    1. Ieu kartu ucapan chip kalawan waktu rekaman kustomisasi 120s, leuwih panjang batan normal 10s, 20s atanapi 30s, nu diwenangkeun hiji waktos deui pikeun pesen pribadi Anjeun.

    2. Kado husus hadir kalawan pesen pribadi, sahingga kado leuwih signifikan jeung impressive pikeun panarima.

    3. Ieu gampang pikeun operasi sakumaha aya 2 ngadorong tombol, bari hiji keur ngarekam, sarta séjén pikeun muterkeun pesen dirékam anjeun.

    4. Gampang pikeun anjeun lengket dina kotak Anjeun atawa kartu ucapan, kartu ultah jeung saterusna jeung labél glued.

     

  • Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    1. Sora tos dirékam kana chip sora bisa diputer deui jeung deui nalika muka kartu.

    2. 2 atanapi 3PCS accu bisa dipake.

    3. Pikeun volume sora béda, ukuran spiker tina 29mm / 36mm na 40mm ditarima.

    4. Modul sora dipaké pikeun kartu ucapan musik, Toys plastik, packing kotak kado jeung sora jeung saterusna.

    5. kustomisasi OEM nyaeta bisa dipake.

  • Ngadorong Button Rekaman Musik Chip Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan DIY

    Ngadorong Button Rekaman Musik Chip Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan DIY

    1. Ngaropéa chip sora rekaman kalayan tombol ngadorong pikeun kartu ucapan DIY anjeun dina ulang, Natal, Poé sukur jeung saterusna.

    2. Waktu rekaman bisa ngaropéa tina 1-120s kalawan chip IC béda.

    3. chip sora ieu teu ngan bisa dipaké pikeun kartu ucapan, tapi ogé Toys musik jeung perumahan plastik, Toys plush jeung saterusna.

    4. Aya tombol ngadorong pikeun ngarékam sareng maén sora anu dirékam sacara misah, langkung merenah dianggo ku saha waé.

    5. Biaya béda jeung spésifikasi béda bisa ngaropéa nurutkeun harga target Anjeun.

  • Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    1. Kreatif sarta Popular touch sensor foil mémbran tombol sora;

    2. 1-10 tombol ngadorong anu ngaropéa sadia, kalawan leuwih kalenturan;

    3. Toel tombol sensor dijieun kalawan minyak pérak, tinimbang 100% pilem karbon, leuwih sénsitip sarta tinggi-crecise pikeun ngaktipkeun;

    4. tingkat harga béda bisa ngaropéa kalawan fungsi béda jeung item papanggih paménta anjeun;

    5. batré sél replaceable.

  • Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    modul sora kartu 1. Greeting kalawan fungsi béda bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    2.The musik, spiker, ukuran jeung batré bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3.Produk ieu utamana dipaké pikeun kotak musik jeung kartu ucapan.Musik bakal dimaénkeun nalika kartu atanapi kotak musik dibuka, sareng musik bakal eureun nalika kartu atanapi kotak musik ditutup.

  • Low Harga Recordable Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    Low Harga Recordable Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    1.Produk bisa dirékam, ukuran, durasi rekaman jeung fungsi produk bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    2.Products anu cocog pikeun sagala jinis kartu ucapan musik tur kotak musik, bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Upami anjeun gaduh modul musik anu sami pikeun ngembangkeun, mangga ngahubungi kami sareng kami tiasa nampi kustomisasi.

  • LED Musik Chip Kartu Pos Modul Sora Pikeun Kartu Ucapan DIY Kid

    LED Musik Chip Kartu Pos Modul Sora Pikeun Kartu Ucapan DIY Kid

    Kartu ucapan LED chip musik modul sora nyadiakeun leuwih kamungkinan pikeun kartu ucapan DIY anak urang.Sareng lampu LED disaluyukeun sareng kahayang anjeun nyalira. Sagedengeun ti eta, pikeun jenis ieu chip sora, urang ngekspor 800 sarébu potongan per taun ka Amérika Serikat jeung Éropa, gawé bareng Starlite, Walmart, jsb.

     

    Fitur:

    1. Lampu LED ngaropéa: Aya lampu SMD na Colokkeun-di lampu LED pikeun pilihan.Sareng warna sareng kuantitas LED tiasa disaluyukeun.

    2. Batré pilihan: Aya batré AG10 (LR1130) jeung AG13 (LR44) pikeun pilihan.Sareng 2-3pcs atanapi langkung ogé tiasa dianggo.Sareng batré anu béda kalayan harga anu béda.

    3. Ukuran PCB: Ukuran PCB tiasa custom sakumaha kotak anjeun sorangan atawa kahayang.

    4. Ngan chip LED oge bisa dipake lamun teu resep sora babarengan.

  • Pabrik Supply OEM 10S Recorder Audion Rekaman Chip

    Pabrik Supply OEM 10S Recorder Audion Rekaman Chip

    Chip modul audio sora DIY Recordable pikeun sagala kartu ucapan festival, kotak kado, pakét snacks jeung saterusna.Sareng waktos ngarékam anu disaluyukeun tiasa dianggo.Sora ngarékam sareng muter deui bakal dina tingkat anu luhur kusabab spiker Diaméter 40mm.Upami anjeun gaduh pendapat anu sanés, punten ulah ragu pikeun ngabagikeun ka kami.

  • Ngaropéa Musik Audio IC Chip Pikeun Paket Kotak Hadiah

    Ngaropéa Musik Audio IC Chip Pikeun Paket Kotak Hadiah

    Ieu mangrupakeun pilihan idéal pikeun anjeun ngagunakeun modul sora musik ieu DIY kotak musik praktis, kartu ucapan musik, pigura poto, jeung saterusna, sarta chip musik ieu pasti bakal mawa anjeun loba senang.Upami anjeun langkung resep anu nganggo sora anjeun nyalira, punten ulah ragu ngahubungi kami pikeun modul sora fungsi anu tiasa dirékam.

  • 10-30s Recordable Sora Musik Chip Pikeun Kartu Ucapan DIY

    10-30s Recordable Sora Musik Chip Pikeun Kartu Ucapan DIY

    Kalayan sapertos kituchip rekaman husus pikeun kartu ucapan, eta bakal nyieun hadiah Anjeun impressive tur bermakna pikeun panarima. Ieu bisa dirékam ku sorangan tina sagala kecap amis, abdideal pikeun kartu ucapan homemade DIY, kotak kado, invitations, produk leungeun-dijieun murid, jsb operasi téh basajan tur euweuh prosés pajeulit.Datangna sarta meunang leuwih rinci.

  • Lampu Sensor Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan

    Lampu Sensor Sora Modul Pikeun Kartu Ucapan

    Sakapeung urang bisa ngarasa hésé pikeun manggihan kado luyu pikeun jalma husus.Tapi ayeuna anjeun tiasa nganggo modul sora sensor lampu ieu pikeun DIY kotak musik atanapi kartu nyarios kalayan kreativitas anjeun sareng kirimkeun ka anjeunna dina dinten khusus.Éta kedah janten kado khusus sareng bermakna pikeun réréncangan, kulawarga atanapi anu dipikacinta.

  • Modul Sora Recordable Pikeun Kartu Ucapan

    Modul Sora Recordable Pikeun Kartu Ucapan

    Spésifikasi Produk: Ukuran produk 125 * 55mm Batré 3pcs * AG10 batré Ukuran spiker 40mm diaméterna Waktu rekaman 30s atanapi ngaropea Komponén spiker, batré, ngarékam IC, papan COB, LB stiker Tombol hiji tombol (pikeun ngarékam sora jeung muter deui Fungsi tombol pencét lila mun Ngarékam sora/musik anjeun sorangan, sanggeus réngsé ngarékam leupaskeun tombol Aplikasi gede pikeun kartu ucapan, kartu musik, kartu uleman, kotak kado, kotak kadaharan ect Activated Sound remov...