• head_banner_product

Modul Sora Pikeun Buku


  • Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    1. 13 ngadorong kenop kenop jeung sora piano ngaropéa dina kenop bodas tur hideung.

    2. buku piano kandel leuwih gampang pikeun orok pikeun nanganan sarta tetep aman.

    3. modul sora piano ieu dijieunna tina PVC touch sensor foil tombol mémbran gilig, gampang pikeun barudak pikeun ngaktipkeun sora tos dirékam.

    4. modul sora téh mibanda batré replaceable, Anjeun bisa ngarobah batréna lamun éta kaluar tina batré.

    5. Buku piano interaktif anu saé ngabantosan murangkalih kalayan bakat alat sareng perbaikan sorangan dina piano.

  • Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    1. 5 tombol nyorong disumputkeun kana kaca jeung sora ngaropéa.

    2. Tipe modul sora pangmurahna pikeun buku sora carita orok atawa buku sato.

    3. batré replaceable lasts pikeun pamakéan jangka panjang.

    4. kuantitas custom sejenna ngadorong tombol oge bisa dipake nurutkeun kahayang anjeun.

    5. Volume switch adjustable oge sadia.

  • Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    1. 6 ngadorong tombol kalawan béda pre-dirékam pabinihan rhymes orok atawa sora sato, sanajan carita, nu geus ngaropéa ku klien kami.

    2. Aya 2pcs * batré AAA, langgeng pikeun maén jangka panjang pikeun orok atawa musik leuwih panjang batan batré sél AG10 / AG13.

    3. Warna perumahan ogé bisa ngaropéa nurutkeun desain buku béda Anjeun.

    4. ABS perumahan modul sora téh mibanda kapang aya, nyimpen ongkos anjeun ngamekarkeun kapang anyar.

    5. Pamakéan: Pikeun buku audio orok urang, percetakan buku dewan jeung sora, buku sora atikan jeung saterusna.

  • OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    1. Kuantitas ngaropéa modul sora tombol ngadorong dipaké pikeun buku dewan barudak, buku kardus, kartu ucapan musik jeung sajabana

    2. Unggal tombol pencét geus ngaropéa kalawan 1 sora atawa 1 sora / tombol.

    3. Aya molds aya tina perumahan ABS kalawan volume switch adjustable atanapi henteu keur pilihan Anjeun.

    4. modul buku sora ngajadikeun buku percetakan Anjeun leuwih interaktif tur denok keur orok saeutik lamun ngadangukeun sora tos dirékam atawa maca babarengan jeung.

  • Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    Custom ngadorong Button Gerakan Sora Orok Sora Buku Modul

    1. Kreatif sarta Popular touch sensor foil mémbran tombol sora;

    2. 1-10 tombol ngadorong anu ngaropéa sadia, kalawan leuwih kalenturan;

    3. Toel tombol sensor dijieun kalawan minyak pérak, tinimbang 100% pilem karbon, leuwih sénsitip sarta tinggi-crecise pikeun ngaktipkeun;

    4. tingkat harga béda bisa ngaropéa kalawan fungsi béda jeung item papanggih paménta anjeun;

    5. batré sél replaceable.

  • OEM Ngadorong Tombol Sora Kotak Musik Panel Pikeun Orok Audio Buku

    OEM Ngadorong Tombol Sora Kotak Musik Panel Pikeun Orok Audio Buku

    1. Hiji kapang pikeun kuantitas béda tina ngadorong tombol, kayaning 10 tombol, 30 tombol, 43 tombol jeung sajabana.

    2. Ukuran badag meets paménta anjeun buku sora ukuranana leuwih badag, nu Sigana leuwih mahal tur high-end.

    3. 3PCS * AAA accu narima durasi musik leuwih lila ti 2pcs * AAA;

    4. Speaker ukuran Dia 40mm ngajadikeun sora louder tur jelas pikeun orok kadéngé;

    5. Ieu bagian éléktronik kalawan sora tos dirékam dipaké pikeun buku dewan orok pikeun mantuan orok dina atikan mimiti maranéhanana.

  • OEM Kids Audio Buku Modul Ngadorong Tombol Board Book Module Pikeun Buku Orok

    OEM Kids Audio Buku Modul Ngadorong Tombol Board Book Module Pikeun Buku Orok

    1. Convex ngadorong tombol nyieun sagala tombol mencét gampang pikeun aktivasina, leuwih hade tinimbang datar atawa pepet ngadorong tombol;

    2. Aya 5 tombol nyorong jeung hiji deui tombol logo, nu bisa ngaropéa dina sora béda atawa eusi sora dicampur;

    3. Aya 3-speed switch adjustable pikeun ngaktipkeun sora tur saluyukeun kana volume sora low atawa luhur, nu leuwih merenah tur mantuan pikeun toddlers;

    4. 2pcs * AAA accu kaasup kana spiker buku sora, langgeng pikeun lila maén musik pre-dirékam pikeun barudak.

    5. Ieu modul sora pikeun rujukan anjeun, dikembangkeun ku customer urang.Sareng wilujeng sumping ka panel buku sora desain OEM anjeun sorangan.

  • Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    1.6 tombol modul sora pikeun barudak buku sora atikan.

    2.Color, musik jeung fitur bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.

    3.Produk ieu produk pangalusna-ngajual parusahaan urang, upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    4.If anjeun teu resep desain ieu, urang kudu leuwih gaya.Upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira, kami nampi kustomisasi.

  • ABC Barudak Sora Book ngaropéa Kids Atikan Book

    ABC Barudak Sora Book ngaropéa Kids Atikan Book

    1. ngaropéa ABS buku barudak geus ngaropéa ku customer urang jeung dikembangkeun ku pabrik urang.

    2. Sora ngaropéa teu ngan kaasup pronounciation tina abjad, tapi ogé sababaraha kecap dina nurutkeun alphabets jeung épék sora pikeun kecap.

    3. 27 tombol puhshing atawa kuantitas ngaropéa sejenna tombol ngadorong, tapi perumahan modul sora bakal béda.

    4. Batré AG13 atanapi AAA sayogi pikeun pilihan anjeun.

    5. Hardcover aya dina high-end, kado anu hadé pikeun orok leutik pikeun diajar alfabét atanapi pendidikan awal.

  • Barudak Dinosaurus Sora Book Module Audio Chip Pikeun Buku Orok

    Barudak Dinosaurus Sora Book Module Audio Chip Pikeun Buku Orok

    1. Sora dinosaurus ngaropéa diselapkeun kana chip sora pikeun buku orok.

    2. Aya rupa-rupa sora ngadorong tombol pikeun muterkeun pre-dirékam sora dinosaurus.

    3. perumahan geus ngaropéa dina batré AAA, anu bisa lepas pikeun waktu leuwih panjang batan batré sél AG10 / AG13.

    4. Ukuran spiker: Diaméterna 29mm;

    5. Toel sensor foil jeung minyak pérak leuwih sénsitip pikeun ngadorong ti karbon urang.

    6. Sagala jenis sora ngaropéa, kuantitas ngadorong tombol, durasi musik sadia pikeun custom.Pls ngarasa Luncat ngahubungan kami sarta babagi rinci Anjeun.

  • USB Rechargeable Sora Modul Toel Sensor Mémbran Tombol Pikeun Kids Buku

    USB Rechargeable Sora Modul Toel Sensor Mémbran Tombol Pikeun Kids Buku

    1. USB rechargeable mémbran sora ngadorong modul tombol dipaké pikeun kids percetakan buku sora.

    2. Panel sora sensor touch ieu bisa dirancang kalayan sagala téma, kayaning peta, atikan 250 kecap, 300 kecap, malah 900 kecap pikeun barudak ngora, sajak, kagiatan sapopoé jeung sagala kasempetan ngaropéa.

    3. Batré Litium téh mibanda kapasitas 200mA, bisa dimaénkeun kontinyu salila kira 2 jam, cukup panjang pikeun diajar orok pikeun 1 waktu.Upami kapasitas anu langkung ageung diperyogikeun, éta katampi, tapi kalayan biaya anu langkung luhur.

    4. Nalika batréna keur ngecas, lampu LED dina Beureum.Tapi éta bakal janten Héjo nalika dicas pinuh.

    5. Bakal datang jeung kabel recharging USB keur genah Anjeun.

  • OEM Toel Sareng Ajar Buku Audio Sababaraha Tombol Buku Sora Pendidikan

    OEM Toel Sareng Ajar Buku Audio Sababaraha Tombol Buku Sora Pendidikan

    1. ningkat barudak sababaraha mémbran ngadorong tombol buku sora nyadiakeun eusi pangajaran leuwih kids, tinimbang ngan 1 kecap atawa sora per kaca, leuwih kalapa dina harga.

    2. 1 buku diwangun ku téma anu béda-béda langkung ti 100 kecap pikeun diajar prasekolah orok, nyababkeun yén kolot ngora tiasa ngaraos bébas ngeunaan pendidikanna ka budakna.

    3. kakuatan Continious ku batré rechargeable USB atawa batré replaceable AAA sadia pikeun pilihan Anjeun.

    4. Diajar basa bilingual tiasa dianggo pikeun balita anjeun dina umur ngora.

    5. Sadaya buku pinuh ngaropéa pikeun minuhan paménta anjeun di pasar lokal.