• head_banner_product

Buku Sora


Buku sora barudak interaktif dirancang ku palanggansarta ngamekarkeun ku pabrik urang.

A rupa badag tinabuku sora wilujeng sumping ka ilustrasi dirancang sorangan jeung soraPikeun budak leutik anjeun, sapertos buku papan sora, buku sora sato nganggo bulu sato, buku teka-teki kalayan sora, tombol mémbran sensor foil ngawangkong buku sareng buku barudak anu diaktipkeun ramo.

pembantu pisan tongajarkeun barudak jeung ningkatkeun maranéhnakamampuh nyarita.

Kumaha saur anjeun buku sora?Upami aya ide atanapi detil énggal anu diperyogikeun,wilujeng sumping ka ngirim kami panalungtikan pikeun buku sora custom.hatur nuhun.

  • Barudak Nyanyi-Sarengan Buku Lagu Musik Sareng Tombol Mencét Premium

    Barudak Nyanyi-Sarengan Buku Lagu Musik Sareng Tombol Mencét Premium

    1. Rupa-rupa Buku Sora ngaropéa.- Henteu masalah naon buku barudak anu anjeun peryogikeun, punten ulah ragu ngahubungi kami pikeun nyarankeun atanapi solusi.

    2. Sakur Tombol Ngadorong OEM Bisa Dilaksanakeun.- Numutkeun paménta anjeun, urang bisa ngamekarkeun modul sora anyar pikeun anjeun kalawan departemén molding urang sorangan.Sareng hargana kompetitif.

    3. Sakur barang-barang anu sami tina penjualan panas tiasa dianggo.- Kalayan tim R&D urang sorangan, urang tiasa ngembangkeun proyék énggal pikeun anjeun kalayan conto atanapi karya seni anjeun.

    4. Buku Sora Nyaeta Kado Nice Pikeun Barudak.- Kalayan buku musik nyanyi, sadaya orok henteu ngan ukur tiasa ngadangukeun musik anu tos dirékam, tapi ogé nyanyi sareng panyanyi asli pikeun ngalaksanakeun kamampuan nyarios sareng ngembangkeun bakat musik.Estu kado nice pikeun atikan preschool barudak jeung kaulinan hiburan.

  • Adat Pop Up Barudak Atikan Storybook Buku Musik Buku Board Sora

    Adat Pop Up Barudak Atikan Storybook Buku Musik Buku Board Sora

    1. Desain pop-up populér ngajadikeun sakabeh ilustrasi hirup tur leuwih metot pikeun atikan mimiti barudak.

    2. OEM tos dirékam sora carita atawa pernyataan bisa diputer mun anjeun nempo ilustrasi.

    3. Rupa-rupa téma dina buku sora pikeun diajar orok.

    4. Sakur desain sareng sora anu disaluyukeun dina basa naon waé tiasa dianggo.

    5. Wilujeng sumping di kirimkeun panalungtikan lamun museurkeun item ieu.

  • Ngaropea Buku Barudak jeung Sora Modul Kids Sora Buku Carita Board Book Printing

    Ngaropea Buku Barudak jeung Sora Modul Kids Sora Buku Carita Board Book Printing

    1. Buku atikan kagiatan sapopoé barudak ngaropéa kalayan modul sora ngadorong.

    2. Aya 5 ngadorong tombol kalawan 5 sora musik béda pikeun situasi béda dina buku.

    3. Buku dewan design custom kalawan flaps pikeun orok nyandak on tur tingal gambar disumputkeun atawa robah atawa eusi.

    4. Buku modul sora nu ngaropéa nurutkeun kahayang anjeun sarta pasar dina basa lokal Anjeun.

    5. Ngadagoan rinci ngaropéa anjeun babagi kalawan kami.

  • kualitas alus ngaropéa kado promosi éléktronik Atikan Sora Book

    kualitas alus ngaropéa kado promosi éléktronik Atikan Sora Book

    1. kualitas alus touch sensor modul sora dina minyak pérak (tinimbang karbon) disumputkeun kana buku dewan sangkan karya buku satble.

    2. Modul sora tombol ngadorong aya di handapeun bulu sato, henteu kakeunaan dina halaman, langkung sampurna sareng saé pikeun desain.

    3. sudut buleud ngajaga orok aman nalika maén atawa diajar kalawan buku dewan sora.

    4. 3 dina 1 buku audio orok integrates pre-dirékam sora sato, bulu sato jeung ilustrasi warni, gede pikeun atikan mimiti orok sarta kecerdasan sarta ngembangkeun imajinasi.

    5. Sadaya eusi, basa, kuantitas ngadorong tombol sareng halaman, ukuran buku tiasa dianggo dumasar kana pamundut anjeun.

  • 2022 Kualitas Alus Kids Musik Push Button Barudak Musik Sora Buku

    2022 Kualitas Alus Kids Musik Push Button Barudak Musik Sora Buku

    1. custom percetakan jeung desain touch sensor buku sora pikeun barudak.

    2. Kami pabrik OEM pikeun sagala buku dewan sora, kids buku audio jeung modul sora.

    3. Aya 1 tombol ngadorong per kaca, mun anjeun mencet tombol, sora tos dirékam bakal diputer kaluar.

    4. Toel sensor foil sora modul leuwih gampang pikeun orok atawa kolotna pikeun ngaktipkeun sora.

    5. Ilustrasi sareng sora anu warni sareng pikaresepeun tiasa narik perhatian orok dina buku kalayan gampang pikeun pendidikan prasekolah atanapi tenang.

  • Ngaropea Printing Kids Sora Book Pushing Button Story Book Jeung Pangaruh Sora

    Ngaropea Printing Kids Sora Book Pushing Button Story Book Jeung Pangaruh Sora

    1. Buku carita basa anu disaluyukeun dirancang kalayan carita klasik, sareng nalika mencét tombol, carita anu tos dirékam tiasa dicoo sacara otomatis.

    2. Buku barudak kalawan sora teu ngan bisa nyadiakeun sora jieunan manusa, tapi ogé ilustrasi metot pikeun orok kalawan prestasi.

    3. sudut buleud ngajadikeun orok Anjeun aman bari diajar kalawan buku sora misalna.

    4. batré AAA lasts pikeun carita lila-waktu nétélakeun, sarta batré replaceable sangkan modul sora pamakéan jangka panjang.

    5. Sagala warna suntik ngaropéa téh bisa dipake.

  • Buku Sora Orok Natal OEM Tombol Ngadorong Buku Bising

    Buku Sora Orok Natal OEM Tombol Ngadorong Buku Bising

    1. 12 tombol ngadorong modul sora ieu ngaropéa jeung OEM musik kustomisasi di Korea, nu oge sadia pikeun sagala basa séjén atawa sora atawa lagu.

    2. Aya 12 ngadorong tombol pikeun sora sato atawa musics, sarta 1 deui tombol mencét pikeun lampu LED kalawan sora backgroud, nu bisa ngaropéa nurutkeun ongkos Anjeun.

    3. Ukuran leutik buku ngajadikeun balita gampang dibawa.

    4. Kaca dewan cukup kandel pikeun orok, sarta aranjeunna moal bisa ngaruksak eta gampang atawa menyakiti sorangan kalawan sudut buleud, nu mangrupakeun buku Toys aman pikeun atikan mimiti orok urang.

    5. Ieu barudak Christmas buku sora hadir kalawan batré replaceable of AAA, gampang pikeun meunangkeun madhab.

  • OEM Music Book Buku Carita Barudak Jeung Sora Factory Wholesales

    OEM Music Book Buku Carita Barudak Jeung Sora Factory Wholesales

    1. Buku carita barudak kalawan sora dirancang kalayan tombol nyorong disumputkeun kana kaca, nu gampang pikeun kids pikeun manggihan tombol katuhu maén nurutkeun sora atawa carita.

    2. Tombol disumputkeun dina kaca bisa ngaropéa ukuran béda, atawa kalayan simbol sora, musik tur sagala logo kustomisasi.

    3. Pikeun kaca buku, aranjeunna dijieunna tina kertas kartu seni 350g kalawan lamination pilem herang, nu waterproof pikeun ciduh orok sarta teuas pikeun cacad.

    4. Sudut buku buleud kalayan panutup teuas pikeun toddlers, nu aman tur nice salaku cocooan orok atawa kado.

    5. Aya 3pcs accu sél replaceable, kayaning AG10 (LR1130) atanapi AG13 (LR44), sarta sakabeh accu ieu gampang pikeun meunangkeun di lokal Anjeun.

     

  • OEM Child Sora Buku Factory Piano Board Book Pikeun Orok

    OEM Child Sora Buku Factory Piano Board Book Pikeun Orok

    1. Buku piano anu disaluyukeun sareng sora piano kustomisasi sareng musik anu tos dirékam pikeun orok.Éta henteu ngan ukur tiasa maén piano numutkeun buku percetakan, tapi ogé tiasa ngadangukeun lagu-lagu anu tos dirékam sareng nyanyi sareng éta.

    2. item ieu ngaropéa tur dimekarkeun ku customer urang kalawan hak cipta sorangan.Sareng urang henteu tiasa ngembangkeun barang anu sami tapi sami pikeun anjeun.

    3. MOQ: 5000PCS.

    4. 20 kenop tombol sora piano bisa dipikawanoh jeung nomer dina eta.Jeung barudak bakal maén lagu nurutkeun kana angka berwarna dina percetakan jeung modul sora piano.

    5. 16 tombol langkung mencét pikeun lagu musik tambahan sarta instrumen pikeun orok, tinimbang sora piano wungkul, nu leuwih kalapa ti dewan piano.

  • ABC Barudak Sora Book ngaropéa Kids Atikan Book

    ABC Barudak Sora Book ngaropéa Kids Atikan Book

    1. ngaropéa ABS buku barudak geus ngaropéa ku customer urang jeung dikembangkeun ku pabrik urang.

    2. Sora ngaropéa teu ngan kaasup pronounciation tina abjad, tapi ogé sababaraha kecap dina nurutkeun alphabets jeung épék sora pikeun kecap.

    3. 27 tombol puhshing atawa kuantitas ngaropéa sejenna tombol ngadorong, tapi perumahan modul sora bakal béda.

    4. Batré AG13 atanapi AAA sayogi pikeun pilihan anjeun.

    5. Hardcover aya dina high-end, kado anu hadé pikeun orok leutik pikeun diajar alfabét atanapi pendidikan awal.

  • OEM Toel Sareng Ajar Buku Audio Sababaraha Tombol Buku Sora Pendidikan

    OEM Toel Sareng Ajar Buku Audio Sababaraha Tombol Buku Sora Pendidikan

    1. ningkat barudak sababaraha mémbran ngadorong tombol buku sora nyadiakeun eusi pangajaran leuwih kids, tinimbang ngan 1 kecap atawa sora per kaca, leuwih kalapa dina harga.

    2. 1 buku diwangun ku téma anu béda-béda langkung ti 100 kecap pikeun diajar prasekolah orok, nyababkeun yén kolot ngora tiasa ngaraos bébas ngeunaan pendidikanna ka budakna.

    3. kakuatan Continious ku batré rechargeable USB atawa batré replaceable AAA sadia pikeun pilihan Anjeun.

    4. Diajar basa bilingual tiasa dianggo pikeun balita anjeun dina umur ngora.

    5. Sadaya buku pinuh ngaropéa pikeun minuhan paménta anjeun di pasar lokal.

  • OEM Audio Book Tombol Ngadorong Papan Musik Buku Carita Pikeun Orok

    OEM Audio Book Tombol Ngadorong Papan Musik Buku Carita Pikeun Orok

    1. Buku barudak ngaropéa kalayan sora sato anu tos dirékam atanapi pantun pabinihan.

    2. Tombol nyorong disumputkeun kana kaca, 5-8 tombol nyorong disarankeun pikeun buku saeutik misalna.

    3. Aya 3 sél replaceable bettery dina perumahan modul sora, jeung anjeun bisa ngarobah kana batré anyar sakali panungtungan kaluar tina batré.

    4. Sagala eusi buku ngaropéa, ukuran buku dina sagala sora, musik atawa basa anu bisa dipake.

    5. MOQ: 5000PCS