• head_banner_product

Produk

Modul Buku Sora Sareng 12 Tombol Mencét Dinosaurus

Katerangan pondok:

Naon anu urang tiasa kéngingkeun tina 12 tombol mencét modul audio.

1. Service OEM - Urang bisa ngaropéa 12 sora sato béda atawa musik kana modul sora nurutkeun kahayang anjeun.

2. stiker geulis dina tombol nyekel panon orok urang.Sareng aya 1 deui LED kalayan épék sora pikeun ngaleungitkeun kamampuan orok pikeun ngupingkeun sareng ngenalkeun.

3. urutan waktos pangiriman Urgent bisa disawalakeun.

4. sampel Free bisa dikirim pikeun nguji Anjeun.

5. harga wholesales pabrik kalapa pikeun anjeun.


Rincian produk

Tag produk

 

Fitur Item 12 tombol mencét modul sora pikeun barudak diajar buku
Kuantitas Tombol 12
Durasi Musik 1-3600s atanapi ngaropéa
Warna Sakur warna suntik anu disaluyukeun sareng Nomer Pantone ditampi.
Jenis Musik Naon waé musik, sora sareng saterasna dina WAV atanapi file MP3.
Batré 2pcs * batré AAA.
Ukuran barang 180 * 65 * 12 mm
Gambar Tombol Disaluyukeun
Pamakéan Pikeun budak nyitak buku, buku barudak, buku audio sora sareng kaulinan kai atanapi sora anu sanés.
MOQ 5000 lembar
pangmayaran T / T, L / C Dina Sight
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

1 12按键书尺_01

Ayeuna buku sora maénkeun peran anu penting dina pangajaran prasekolah orok, sabab tiasa berinteraksi sareng buku sareng diajar sora anu dilakukeun ku sato anu béda atanapi kecap anu sederhana.

Sareng sadaya jinis modul sora aya paménta hébat.

1

Bentukna teu tiasa dirobih nalika kapang parantos réngsé.

Tapi urang tiasa ngaropea sadaya sora musik, gambar dina iteuk, warna perumahan sareng desain buku.jasa ngaropéa OEM sadia pikeun anjeun kalawan tim R&D urang sorangan.

Sorotan:

Upami anjeun henteu kabetot dina kapang ieu, urang tiasa ngembangkeun barang énggal dumasar kana karya seni anjeun dina file 2D atanapi 3D.

5

Spéker kualitas luhur dina ukuran 29mm nyadiakeun sora jelas tur lemes keur balita, tur éta aman ngajaga kamampuh ngadéngé maranéhna.

Salian ti éta, aya spiker dina plastik sareng logam pikeun pilihan.Logam bakal langkung mahal sareng kualitasna langkung luhur.

1 (2)

Buku sora anu disaluyukeun dina eusi atanapi ilustrasi naon waé tiasa dianggo.Tapi upami anjeun kirang terang ngeunaan éta, punten ulah hariwang ngeunaan éta.Kami bakal nyayogikeun nasihat profésional pikeun anjeun pikeun neraskeun proyék anjeun.

 

Prosés pesenan

Langkung seueur ngeunaan kami:

1. pamayaran: L / C dina tetempoan, 30% t / t deposit + kasaimbangan 70% sanggeus inspeksi saméméh kiriman.

2. kiriman: Ku Air, Ku laut, Ku Express atanapi Train ditarima.

3. Kami pabrik dumasar di Shenzhen, Cina.Sareng harga kami saé sareng kualitas tiasa dipercaya.

Wilujeng sumping di langkung seueur inpormasi anjeun atanapi patarosan salajengna.

 








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami