• head_banner_product

Projector Story Mesin


  • OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    1. Ngaropea audio jeung video sinkronisasi otomatis
    2. Suasana starry & Companion lampu peuting
    3. 30 menit timer shutdown
    4. OEM soothing musik, sagala musics ngaropéa séjén nu katampa
    5. slides carita robah jeung tokoh kartun
    6. cecekelan portabel gampang dibawa
    7. sumber cahaya lemes teu menyakiti panon.

  • Kaulinan Projector Story Handheld Custom-dijieun Pikeun Orok urang Sare

    Kaulinan Projector Story Handheld Custom-dijieun Pikeun Orok urang Sare

    Barudak LED lampu obor projector story teller mangrupakeun Toys gede pikeun waktu indungna-anak.

    1. Projecting 24 kelir gambar anak anjing onto tembok jeung ceilings di kamar poék, kolotna bisa diajar carita sarua jeung orok maranéhanana jeung ngarasakeun budak leutik maranéhanana jeung waktu sare.

    2. Juru carita ngawengku tilu cakram slide kalawan 24 poto anak anjing super-imut, kaasup macan, kuya jeung saterusna.Sakur eusi adat anu dipikahoyong disambut.

    3. Kaulinan proyéksi nyiptakeun gambar anu jelas sareng akurat dugi ka lega 3 kaki - ngan ukur pulas sirah lensa pikeun pokus.

    4. Fun projector ganda up salaku senter gunana tur mangrupakeun ukuran sampurna pikeun leungeun leutik.Sajaba ti éta, éta gampang dibawa ka mana waé.

    5. Bungkusan jeung parentah nu ngaropéa nurutkeun jual Anjeun, kaasup kotak kado, shink bungkus atawa master karton.

    6. 2pcs * accu AAA kaasup kana projector obor.Sareng batré kami sareng Laporan MSDS.

    7. Hiji cara entertaining na inventive sangkan optik common sense fun ku projecting gambar onto siling, merangsang ngarasa panasaran anak jeung imajinasi, tapi ogé kanyamanan orok keur bobo, masihan barudak rasa aman peuting.

    8. Pabrik kalawan 15 taun + pangalaman nyadiakeun leuwih kaamanan pikeun anjeun bisnis.Pabrik kami fokus kana kaulinan sora, buku sora pendidikan awal sareng mesin diajar langkung ti 15 taun.Sareng sadaya barang kami disaluyukeun.

    9. Sadaya barang urang tiasa dikirim ku DHL, FEDEX, UPS, ku hawa atanapi ku laut.Sareng kami nampi istilah pengiriman EXW, FOB sareng CIF pikeun langkung genah ka anjeun.