• head_banner_product

Produk


  • 120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    120s OEM Rekaman Musik Chip Sora Recorder Module Pikeun Kartu Pribadi

    1. Ieu kartu ucapan chip kalawan waktu rekaman kustomisasi 120s, leuwih panjang batan normal 10s, 20s atanapi 30s, nu diwenangkeun hiji waktos deui pikeun pesen pribadi Anjeun.

    2. Kado husus hadir kalawan pesen pribadi, sahingga kado leuwih signifikan jeung impressive pikeun panarima.

    3. Ieu gampang pikeun operasi sakumaha aya 2 ngadorong tombol, bari hiji keur ngarekam, sarta séjén pikeun muterkeun pesen dirékam anjeun.

    4. Gampang pikeun anjeun lengket dina kotak Anjeun atawa kartu ucapan, kartu ultah jeung saterusna jeung labél glued.

     

  • Barudak Nyanyi-Sarengan Buku Lagu Musik Sareng Tombol Mencét Premium

    Barudak Nyanyi-Sarengan Buku Lagu Musik Sareng Tombol Mencét Premium

    1. Rupa-rupa Buku Sora ngaropéa.- Henteu masalah naon buku barudak anu anjeun peryogikeun, punten ulah ragu ngahubungi kami pikeun nyarankeun atanapi solusi.

    2. Sakur Tombol Ngadorong OEM Bisa Dilaksanakeun.- Numutkeun paménta anjeun, urang bisa ngamekarkeun modul sora anyar pikeun anjeun kalawan departemén molding urang sorangan.Sareng hargana kompetitif.

    3. Sakur barang-barang anu sami tina penjualan panas tiasa dianggo.- Kalayan tim R&D urang sorangan, urang tiasa ngembangkeun proyék énggal pikeun anjeun kalayan conto atanapi karya seni anjeun.

    4. Buku Sora Nyaeta Kado Nice Pikeun Barudak.- Kalayan buku musik nyanyi, sadaya orok henteu ngan ukur tiasa ngadangukeun musik anu tos dirékam, tapi ogé nyanyi sareng panyanyi asli pikeun ngalaksanakeun kamampuan nyarios sareng ngembangkeun bakat musik.Estu kado nice pikeun atikan preschool barudak jeung kaulinan hiburan.

  • Adat Pop Up Barudak Atikan Storybook Buku Musik Buku Board Sora

    Adat Pop Up Barudak Atikan Storybook Buku Musik Buku Board Sora

    1. Desain pop-up populér ngajadikeun sakabeh ilustrasi hirup tur leuwih metot pikeun atikan mimiti barudak.

    2. OEM tos dirékam sora carita atawa pernyataan bisa diputer mun anjeun nempo ilustrasi.

    3. Rupa-rupa téma dina buku sora pikeun diajar orok.

    4. Sakur desain sareng sora anu disaluyukeun dina basa naon waé tiasa dianggo.

    5. Wilujeng sumping di kirimkeun panalungtikan lamun museurkeun item ieu.

  • Ngaropea Buku Barudak jeung Sora Modul Kids Sora Buku Carita Board Book Printing

    Ngaropea Buku Barudak jeung Sora Modul Kids Sora Buku Carita Board Book Printing

    1. Buku atikan kagiatan sapopoé barudak ngaropéa kalayan modul sora ngadorong.

    2. Aya 5 ngadorong tombol kalawan 5 sora musik béda pikeun situasi béda dina buku.

    3. Buku dewan design custom kalawan flaps pikeun orok nyandak on tur tingal gambar disumputkeun atawa robah atawa eusi.

    4. Buku modul sora nu ngaropéa nurutkeun kahayang anjeun sarta pasar dina basa lokal Anjeun.

    5. Ngadagoan rinci ngaropéa anjeun babagi kalawan kami.

  • kualitas alus ngaropéa kado promosi éléktronik Atikan Sora Book

    kualitas alus ngaropéa kado promosi éléktronik Atikan Sora Book

    1. kualitas alus touch sensor modul sora dina minyak pérak (tinimbang karbon) disumputkeun kana buku dewan sangkan karya buku satble.

    2. Modul sora tombol ngadorong aya di handapeun bulu sato, henteu kakeunaan dina halaman, langkung sampurna sareng saé pikeun desain.

    3. sudut buleud ngajaga orok aman nalika maén atawa diajar kalawan buku dewan sora.

    4. 3 dina 1 buku audio orok integrates pre-dirékam sora sato, bulu sato jeung ilustrasi warni, gede pikeun atikan mimiti orok sarta kecerdasan sarta ngembangkeun imajinasi.

    5. Sadaya eusi, basa, kuantitas ngadorong tombol sareng halaman, ukuran buku tiasa dianggo dumasar kana pamundut anjeun.

  • Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    Ngaropea 13 Tombol Piano Buku Kaulinan Buku Kibor Interaktif Pikeun Barudak

    1. 13 ngadorong kenop kenop jeung sora piano ngaropéa dina kenop bodas tur hideung.

    2. buku piano kandel leuwih gampang pikeun orok pikeun nanganan sarta tetep aman.

    3. modul sora piano ieu dijieunna tina PVC touch sensor foil tombol mémbran gilig, gampang pikeun barudak pikeun ngaktipkeun sora tos dirékam.

    4. modul sora téh mibanda batré replaceable, Anjeun bisa ngarobah batréna lamun éta kaluar tina batré.

    5. Buku piano interaktif anu saé ngabantosan murangkalih kalayan bakat alat sareng perbaikan sorangan dina piano.

  • Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    Ngaropéa Sora Ngadorong Tombol Audio Modul Pikeun Buku Carita Orok

    1. 5 tombol nyorong disumputkeun kana kaca jeung sora ngaropéa.

    2. Tipe modul sora pangmurahna pikeun buku sora carita orok atawa buku sato.

    3. batré replaceable lasts pikeun pamakéan jangka panjang.

    4. kuantitas custom sejenna ngadorong tombol oge bisa dipake nurutkeun kahayang anjeun.

    5. Volume switch adjustable oge sadia.

  • Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    Custom Sound Push Button Music Board Audio Book Module Pikeun Buku Orok

    1. 6 ngadorong tombol kalawan béda pre-dirékam pabinihan rhymes orok atawa sora sato, sanajan carita, nu geus ngaropéa ku klien kami.

    2. Aya 2pcs * batré AAA, langgeng pikeun maén jangka panjang pikeun orok atawa musik leuwih panjang batan batré sél AG10 / AG13.

    3. Warna perumahan ogé bisa ngaropéa nurutkeun desain buku béda Anjeun.

    4. ABS perumahan modul sora téh mibanda kapang aya, nyimpen ongkos anjeun ngamekarkeun kapang anyar.

    5. Pamakéan: Pikeun buku audio orok urang, percetakan buku dewan jeung sora, buku sora atikan jeung saterusna.

  • OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    OEM Push Button Sora Module Pra-dirékam Kotak Sora Pikeun Toys

    1. Ngaropea sora tos dirékam bisa ditulis kana chip IC tur muterkeun deui.

    2. batré LR44 / AG13 bisa diganti lamun kaluar tina batré.

    3. Sagala warna perumahan ngaropéa atawa fungsi anu bisa dipake, kayaning bodas, beureum, pink jeung saterusna.

    4. modul sora jeung bagian LED ngaropéa téh bisa dipake.

    5. Pikeun sagala rinci salajengna, wilujeng sumping ngahubungan kami sarta ngirim panalungtikan anjeun ayeuna!

  • Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    Chips Kartu ucapan ngaropéa OEM Pre-dirékam Audio Sora Modul

    1. Sora tos dirékam kana chip sora bisa diputer deui jeung deui nalika muka kartu.

    2. 2 atanapi 3PCS accu bisa dipake.

    3. Pikeun volume sora béda, ukuran spiker tina 29mm / 36mm na 40mm ditarima.

    4. Modul sora dipaké pikeun kartu ucapan musik, Toys plastik, packing kotak kado jeung sora jeung saterusna.

    5. kustomisasi OEM nyaeta bisa dipake.

  • 2022 Kualitas Alus Kids Musik Push Button Barudak Musik Sora Buku

    2022 Kualitas Alus Kids Musik Push Button Barudak Musik Sora Buku

    1. custom percetakan jeung desain touch sensor buku sora pikeun barudak.

    2. Kami pabrik OEM pikeun sagala buku dewan sora, kids buku audio jeung modul sora.

    3. Aya 1 tombol ngadorong per kaca, mun anjeun mencet tombol, sora tos dirékam bakal diputer kaluar.

    4. Toel sensor foil sora modul leuwih gampang pikeun orok atawa kolotna pikeun ngaktipkeun sora.

    5. Ilustrasi sareng sora anu warni sareng pikaresepeun tiasa narik perhatian orok dina buku kalayan gampang pikeun pendidikan prasekolah atanapi tenang.

  • OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    OEM Sora Ngadorong Button Sora Buku Modul Touch Sensor Pikeun Buku Orok

    1. Kuantitas ngaropéa modul sora tombol ngadorong dipaké pikeun buku dewan barudak, buku kardus, kartu ucapan musik jeung sajabana

    2. Unggal tombol pencét geus ngaropéa kalawan 1 sora atawa 1 sora / tombol.

    3. Aya molds aya tina perumahan ABS kalawan volume switch adjustable atanapi henteu keur pilihan Anjeun.

    4. modul buku sora ngajadikeun buku percetakan Anjeun leuwih interaktif tur denok keur orok saeutik lamun ngadangukeun sora tos dirékam atawa maca babarengan jeung.