• Spanduk

OEM / ODM

OEM / ODM

OEM / Pabrikan Parabot Asli

Sadaya barang urang 100% OEM ku konsumén urang sareng dikembangkeun ku pabrik urang dina 15 taun ieu.Simkuring yakin kami dipercaya jeung dipercaya pikeun anjeun cooperate kalawan!

Desain OEM

Desain Pelanggan OEM

Desain kreatif customer dina file 2D / 3D bisa dimekarkeun jadi Toys sora pikeun orok ku pabrik urang.Sareng dina 15 taun, sadaya barang kami 100% disaluyukeun.

tim R&D

Tim R&D ngalaman

Tim R&D kami ngahijikeun insinyur éléktronika, penampilan sareng cetakan.Sadayana khusus dina kategori ieu langkung ti 15 taun, ngalaman sareng dipercaya pikeun barang anjeun.

Rojongan alus teuing

Rojongan alus teuing

pabrik timer milik leuwih fleksibel pikeun pamundut customer urang, kayaning desain, NDA, pasar ekslusif, molding jeung saterusna.

produksi leuwih gancang

Produksi Gancang

Butuh ngeunaan 30 poé pikeun ngembangkeun kapang anyar.Tur aya 4 jalur produksi pikeun urang nyekel waktu pangiriman saméméhna pikeun arrivals anyar pikeun konsumén urang.

harga kalapa

Harga kalapa

Salaku kami pabrik timer milik, urang boga standar sarta manajemén resmi unggal prosedur, harga kami kalapa jeung lumrah, tapi dipercaya jeung dipercaya kualitas.

kualitas dipercaya

Kualitas Diandelkeun

Sadia IQC, PIQC jeung tim QC ketat dina inspeksi pikeun bahan baku, sampel pre-produksi jeung produksi masal, sahenteuna 2 waktos 100% inspeksi, pikeun assure barang anu 100% digawé saméméh kiriman.

Layanan ODM

Salila 15 taun ieu, HXS geus ngembangkeun leuwih ti 100 item pikeun konsumén urang.Sarta kami geus ngembangkeun sababaraha item kapang aya, kayaning ngadorong modul sora tombol, sensor toél modul sora na sababaraha tombol modul sora pikeun buku, nu ngan diperlukeun file sora anjeun sarta desain buku pikeun ngamekarkeun kana buku sora orok anjeun sorangan.

buku sora orok

Sesuaikeun Buku Sora Anjeun Sorangan atanapi Kaulinan Musikal ayeuna

Fitur Produk: OEM & ODM Toys atikan mimiti, buku sora barudak, kartu ucapan musik tur chip sora, modul sora pikeun kaulinan plush jeung sajabana. Hubungi kami sarta babagi gagasan kréatif Anjeun!

ramah-eco-removebg-sawangan

Bahan Ramah Lingkungan & Aman Pikeun Orok

Sadaya perumahan ABS kami didamel tina 100% bahan parawan (ramah lingkungan sareng ngagurilap), batréna ti NL.Jeung screw utama kalawan ring palastik ketat ulah ragrag kaluar.

PABRIK-removebg-sawangan

Bengkel Produksi Milik sorangan

Kalawan workshop produksi timer milik urang, kami leuwih fleksibel pikeun urutan urgent, MOQ leutik, Inok pabrik, sampel bébas jeung saterusna nyadiakeun rojongan hadé pikeun customer urang.

send_inquiry-removebg-preview

Kirim Pananya Ayeuna

Kami di dieu sareng anjeun sadaya waktos.Mun aya masalah urgent, wilujeng sumping ka nelepon kami langsung di +86 17876358851 iraha wae.