• head_banner_product

Produk

OEM Toel Sensor Foil Mémbran Sora Modul Pikeun Buku Audio

Katerangan pondok:

modul sora mémbran ieu disumputkeun dina kaca.Sareng tiasa dianggo pikeun buku ngawangkong titik ramo sareng buku foil sensor toél kusabab desain tombol anu béda.Ayeuna jenis buku ribut ieu paling kasohor di Éropa, AS, Asia sareng seueur deui nagara kusabab genahna.Kadieu sareng desain anjeun nyalira pikeun ngeusian pangsa pasar gancang-gancang.


Rincian produk

Tag produk

buku sora abc 5 buku sora abc 6 buku sora abc 7

tombol disumputkeun buku musik 2 buku sora 4

Buku sora (2)

 

Fitur Item:

Barang modul sora mémbran pikeun buku audio
Kuantitas Tombol 6 atanapi ngaropéa
Ukuran Speaker Diaméterna 29mm / 36mm / 40mm
Durasi Musik 1-360s atanapi ngaropéa
Warna Sakur warna suntik anu disaluyukeun sareng Nomer Pantone ditampi.
Jenis Musik Sakur musik OEM, sora sareng saterasna dina file WAV atanapi MP3.
Batré Batré 3pcs * AG10 / AG13, gumantung kana durasi musik anjeun.
Ukuran barang 90 * 37 * 11 mm
Tombol Kakeunaan dina halaman atanapi nganggo simbol musik atanapi ilustrasi dina tombol
Pamakéan Pikeun budak nyitak buku, buku barudak, buku ngawangkong ribut jeung buku audio.
MOQ 5000 lembar
pangmayaran T / T, L / C Dina Sight
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

 

Titik konci:

1. [Naon eta?] — Ieu modul sora pikeun buku audio ngawangkong barudak.Sareng éta béda sareng modul sora anu langkung ageung kalebet tombol nyorong.modul sora foil sensor touch ieu kalawan tombol ngadorong misah disumputkeun kana kaca buku.Maksudna, modul sora set lengkep diselapkeun kana buku percetakan.Tapi pikeun modul sora anu sanés, éta aya di sisi percetakan buku, hargana langkung seueur.

2. [Naon eta bisa ngalakukeun?] - modul audio bisa ngahontal sagala fungsi perumahan badag.Sareng éta tiasa ngabantosan urang ngahémat biaya pikeun buku anu sampurna dina cara anu kreatif.Salaku tambahan, éta langkung sénsitip pikeun nyabak sareng nyayogikeun waktos langkung seueur pikeun kolot sareng orok ngora dina waktos sare sareng kahirupan sapopoe.

3. [Modul Sora OEM Nyayogikeun Anjeun Langkung seueur kasempetan.] — Salaku hak cipta file sora sareng desain buku, karya seni khusus sareng sora musik diperyogikeun pikeun ngembangkeun barang anyarna.Kalayan kasempetan anu disaluyukeun, ilustrasi, eusi sareng file musik anjeun tiasa dirarancang dina basa anu disesuaikan, sapertos Inggris, Perancis, Spanyol sareng saterasna.Sareng sadayana gumantung kana kacenderungan sareng karesep pasar anjeun.

4. [Batre Cell Diganti Ngamungkinkeun Leuwih lila Hirupna Operasi.] - Modul sora téh mibanda 3pcs * AG10 / LR1130 atanapi AG13 / LR44 batré sél.Upami musik anjeun panjang teuing sareng batréna kaluar salami angkot, urang tiasa ngagentosana ku nyalira sareng nikmati diajar.Sajaba ti éta, éta gampang dibeuli di mana waé.

If there is any further question or details confused, pls do not hesitate to contact us at any time at sales04@hxs-soundbook.com. Thanks!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami