• head_banner_product

Produk

OEM Toel Sareng Ajar Buku Audio Sababaraha Tombol Buku Sora Pendidikan

Katerangan pondok:

1. ningkat barudak sababaraha mémbran ngadorong tombol buku sora nyadiakeun eusi pangajaran leuwih kids, tinimbang ngan 1 kecap atawa sora per kaca, leuwih kalapa dina harga.

2. 1 buku diwangun ku téma anu béda-béda langkung ti 100 kecap pikeun diajar prasekolah orok, nyababkeun yén kolot ngora tiasa ngaraos bébas ngeunaan pendidikanna ka budakna.

3. kakuatan Continious ku batré rechargeable USB atawa batré replaceable AAA sadia pikeun pilihan Anjeun.

4. Diajar basa bilingual tiasa dianggo pikeun balita anjeun dina umur ngora.

5. Sadaya buku pinuh ngaropéa pikeun minuhan paménta anjeun di pasar lokal.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Sababaraha tombol ngadorong buku ngobrol dirancang kalayan eusi diajar dasar pikeun atikan awal orok, kayaning bungbuahan, sato, alat jeung saterusna.Sareng kalayan ilustrasi sareng kecap dina halaman, murangkalih henteu ngan ukur tiasa ngenalkeun kecap tina buah atanapi sato, tapi ogé tiasa ngadangukeun sora anu didamel ku mencét tombol foil sensor toél, anu gampang sareng saderhana pikeun ngajarkeun aranjeunna. pangaweruh.Sajaba ti éta, maranéhna bisa diajar mandiri pikeun ngurangan realitas maranéhna pikeun kolotna.Kado anu saé pikeun budak umur 2-6 taun.

Parameter produk:

Ngaran barang Toel sareng Sora Buku OEM buku diajar budak
Tempat Asalna Shenzhen, Cina
Kuantitas Tombol populér 43-55 tombol atawa ngaropéa
Ukuran Speaker Diaméterna 36mm / 40mm atanapi ngaropéa.Nyieun bédana saeutik tina harga.
Durasi Musik 1000-7200s
Warna Bodas, atanapi warna suntik ngaropéa sareng Nomer Pantone
Jenis Musik Sora sato, sajak, alat jeung sajabana.
Batré 3PCS * AAA atanapi batré rechargeable 200mA.
Ukuran barang 350 * 270mm atanapi ngaropéa.
Jenis Kertas 120g kertas coated, percetakan 4C
Kaca 14 kaca atawa custom
Réngsé Laminasi pilem herang atanapi laminasi pilem Matte
Fitur ngagurilap: Sababaraha Toel Sensor Foil PET Mémbran Tombol
Pamakéan Pikeun barudak preschool learning atawa atikan mimiti, pamutahiran imajinasi jeung kecerdasan & kaahlian motor developement.
Sampel 1-3pcs sampel bakal réngsé dina 10-15 poé.Sampel gratis tiasa disawalakeun ku e-mail atanapi média sosial.
Waktos prosés 50-70 poé sanggeus sampel disatujuan tur deposit narima.
MOQ 5000 lembar
pangmayaran T / T, L / C Dina Sight
Katerangan If you are interested in any item or similar item, pls share your details with us at sales04@hxs-soundbook.com.

Rincian produk:

modul sora 1 modul sora 2 modul sora 3 modul sora 4 modul sora 5 modul sora 6 modul sora 7 percetakan buku 3 percetakan buku 1

Fitur produk:

1. kakuatan pilihan: batré Litium Rechargeable atawa batré AAA Replaceable.

2. Sagala kuantitas custom ngadorong tombol nu katampa kalawan desain buku sorangan dina basa mana wae.

3. Punten kirimkeun file sora anjeun dina format MP3 / WAV sareng desain buku anjeun dina format PDF / AI.

4. Durasi musik anu langkung panjang tiasa dianggo sareng buku sora ieu, anu nyayogikeun waktos bacaan jangka panjang pikeun murangkalih.

5. Pamakéan: Sadaya modul sora luhur teu ngan bisa dipaké pikeun kids percetakan buku atawa ramo touch buku sora, tapi ogé ngawangkong peta, ngawangkong poster jeung sajabana.

Langkung seueur ngeunaan Kami:

customer cooperated

1. Shenzhen HXS Electronics Co., Ltd. nyaéta produsén profésional anu ngahijikeun produksi R&D anu kuat sareng penjualan.

2. Produk utama kaasup Toys atikan jeung buku sora atikan mimiti pikeun orok jeung barudak, modul sora jeung / tanpa LED modul sora pikeun kartu ucapan jeung Toys plush, modul rekaman., jsb.

3. HXS geus ngadegkeun hiji tim réngsé kalawan 15+ taun pangalaman R&D insinyur, departemén kapang terampil sarta departemén produksi kapasitas kuat.

4. produk urang geus diékspor ka Éropa, Serikat Sates, Asia jeung pasar asing utama.

5. OEM & ODM jasa sadia tur wilujeng sumpingtodesain anyar anjeun sarta gagasan.

Taros Kami:

Kontak Person: Catherine Pan

E-mail: sales04@hxs-soundbook.com

Nomer Telepon: +86 178 7635 8851


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami