• head_banner_product

Produk

OEM Desain Kids Mikropon Toys Pikeun Balita 1-5

Katerangan pondok:

Mikropon kaulinan ieu pikeun murangkalih ngajak anjeun nyanyi sapertos haté anjeun!Pencét Tombol Lagu pikeun ngadangukeun lagu anu diwangun sakumaha anu dipikahoyong.Pencét sareng tahan Tombol Mikropon pikeun ngagedékeun sora anjeun nalika anjeun nyanyi sareng pasangkeun pagelaran khusus anjeun nyalira.Lampu kedip-kedip mastikeun anjeun salawasna dina sorotan.Ngajadikeun kaulinan anu sampurna pikeun saha waé anu resep janten béntang acara!


Rincian produk

Tag produk

麦克风_01 麦克风_03 麦克风_08 麦克风_09

麦克风_05

 

Sorotan

  • Diwangun dina musik: Kaulinan Mikropon ieu kalebet 5 lagu anu diwangun!Éta ngamungkinkeun orok atanapi murangkalih ngadangukeun musik atanapi pantun pabinihan anu tos dirékam, teras aranjeunna tiasa nyanyi sareng mikropon, anu mangpaat pikeun kawani sareng kamampuan nyarios.Sareng aya iringan musik anu tos dirékam pikeun nyanyi.bareng jeung lampu LED twinkle.
  • Mikropon nyata pikeun murangkalih: Gedekeun sora anjeun sareng pasangkeun pagelaran anu luar biasa pikeun babaturan sareng kulawarga.Kalayan mikropon cocooan ieu, henteu ngan ukur tiasa ngadangukeun musik, tapi ogé tiasa ngadamel acara nyanyi atanapi kompetisi ku nyanyi babarengan.
  • Lampu kedip-kedip: Lagu-lagu bakal dimaénkeun ku lampu LED anu pikaresepeun.Samentara éta, maranéhna bisa ngahurungkeun kana sora tukang béda sanajan musik keur diputerkeun.
  • Desain anu hampang: Mikropon murangkalih anu dicekel panangan portabel ngamungkinkeun anjeun nyandak pésta dimana waé anjeun angkat, kalebet ka pésta, piknik, perjalanan luar.Sareng batréna tiasa diganti, langkung gampang dibawa sareng dioperasi.
  • Kado anu sampurna: Mikropon kaulinan ngadamel kado Disney anu saé pikeun budak awéwé sareng budak lalaki!Sarta kami yakin maranéhna bakal ngarasakeun fun sajajalan eta.
  • Item OEM: Sadaya item sareng file musik ieu dirancang ku palanggan kami, sareng kami henteu tiasa ngajual langsung ka anjeun.Tapi urang tiasa ngadamel barang anu sami ka anjeun dumasar kana desain sareng musik anu dipikahoyong.Sareng tim R&D kami ngalaman langkung ti 15 taun, kami yakin kualitas kami tiasa dipercaya.

spésifikasi:

Fitur Item Harga Murah Kaulinan Mikropon Pikeun Balita Umur 1-5
Kuantitas Tombol 3 tombol nyorong jeung 10 switch rolling pikeun épék sora.
Durasi Musik 1-3600s atanapi ngaropéa
Warna Sakur warna suntik anu disaluyukeun sareng Nomer Pantone ditampi.
Jenis Musik Naon waé musik, sora sareng saterasna dina WAV atanapi file MP3.
Batré 3pcs * batré AAA.
Ukuran barang 165 * 60 * 60mm
Gambar Tombol Disaluyukeun
Pamakéan Pikeun murangkalih nyanyi, hiburan, pamekaran intelijen, pendidikan prasekolah awal sareng saterasna.
Usia Disarankeun 1-5 taun
Bahan palastik
Asalna Cina
MOQ 5000 lembar
pangmayaran T / T, L / C Dina Sight
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

 

Upami aya patarosan salajengna atanapi e-katalog anu diperyogikeun, punten ulah ragu nelepon atanapi e-mail kami iraha waé.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami