• head_banner_product

Produk

OEM tombol mémbran ngaropéa Buku Barudak Sora buku ribut

Katerangan pondok:

1. Alat atikan klasik pikeun murangkalih nyaéta ngadorong buku sora.

2. Tombol nyorong disumputkeun dina kaca beuki populér di Éropa, AS jeung Korea, utamana di Jerman, Perancis.

3. Sagala musik ngaropéa, sora, kuantitas ngadorong tombol bisa ngaropéa nurutkeun pamundut anjeun.

4. Datangna sarta nyandak hiji cocog pikeun orok anjeun, kami yakin maranéhna bakal ngarasakeun eta pisan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk:

1. Tombol Nyumput Pikeun Panémbong Nice: Dibandingkeun jeung buku sora kalawan modul sora di kénca, ieu bisa jadi hadé tur leuwih nice jeung lampu pikeun barudak ditahan.

2. Ramo Toel Diaktipkeun Button Pikeun Gampang Operasi: Kalawan tombol disumputkeun, éta gampang pikeun orok jeung kolotna mencet tombol tur ngadangukeun sora tos dirékam.

3. Batré Replaceable: Produk kami hadir kalawan batré 3pcs * AG10 OR AG13, sarta lamun geus kaluar tina hirupna, anjeun tiasa ngaganti batré ku diri, sarta sagala accu baku anu bisa dipake.Sareng upami nganggo batré, éta henteu pikaresepeun pikeun kiriman anjeun, henteu aya batré kana modul sora anu ogé ditampi.

4. Profesional OEM Service Dupi ngantosan Anjeun: Kami salah sahiji produsén profésional kids buku ribut, Toys eductaional, modul audio sora jeung saterusna pikeun leuwih ti 15 taun.Sareng sadaya barang kami OEM & ODM.Salian ti éta, urang gaduh tim R&D sorangan pikeun desain anjeun, kalebet insinyur desain bentuk sareng insinyur éléktronik.Upami Anjeun gaduh ide anyar, PLS ulah ragu pikeun ngirim kami panalungtikan.

5. Rincian Buku: Sadaya buku urang minuhan standar CE, RoHS, Reach, CCC jeung saterusna.Sarta alatan panangtayungan pasar ka konsumén jeung hak cipta buku, urang teu diwenangkeun pikeun ngajual buku Anjeun ka konsumén séjén.

 

Rincian barang:

Fitur Item: Ngaropea Herang Film Lamination Barudak Printing Board Book
Ukuran Speaker Diaméterna 29mm / 36mm / 40mm
Jenis Kertas 350g kertas coated (C1S) atawa tipe kertas ngaropéa séjén
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca Teu leuwih ti 20 kaca / 10 lembar
Durasi Musik Pikeun batré LR1130/LR44, durasi musik disarankeun dina 360 detik.Sareng sabagéan ageung palanggan langkung milih panjang sora dina 60an.Atanapi henteu, batré AAA diperyogikeun.
Tombol 6-8 tombol dianjurkeun.Tapi hiji ngaropéa ogé ditarima.
Ukuran Buku 150 * 150mm / 180 * 180mm / 200 * 200mm atanapi Sakur ngaropéa
Batré 3PCS*AG10(LR1130) / AG13(LR44), Batré bisa diganti.
MOQ 3000PCS
Titik ngagurilap Tombol Nyumput Kana Halaman, populér di Éropa sareng AS.
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

 

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami