• head_banner_product

Produk

OEM Audio Book Tombol Ngadorong Papan Musik Buku Carita Pikeun Orok

Katerangan pondok:

1. Buku barudak ngaropéa kalayan sora sato anu tos dirékam atanapi pantun pabinihan.

2. Tombol nyorong disumputkeun kana kaca, 5-8 tombol nyorong disarankeun pikeun buku saeutik misalna.

3. Aya 3 sél replaceable bettery dina perumahan modul sora, jeung anjeun bisa ngarobah kana batré anyar sakali panungtungan kaluar tina batré.

4. Sagala eusi buku ngaropéa, ukuran buku dina sagala sora, musik atawa basa anu bisa dipake.

5. MOQ: 5000PCS


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Di barudak umur ngora, aranjeunna leuwih museurkeun sagala jinis sora, kayaning sora sato, pabinihan rhymes, sora kandaraan jeung sajabana. sasatoan, tapi ogé kalawan ilustrasi warni tur denok pikeun learning maranéhna, nu mangrupakeun guru gede pikeun imajinasi jeung ngembangkeun kecerdasan maranéhna.

Parameter produk:

Fitur Item: OEM ngaropéa Desain Barudak Audio Sora Book Musik Board Story Book
Ukuran Speaker Diaméterna 29mm atanapi 36mm.Dia40mm ogé sayogi.
Jenis Kertas 350g atanapi 400g kertas coated (C1S) atawa tipe kertas ngaropéa séjén
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca 14 kaca atawa ngaropéa
Durasi Musik Pikeun batré LR1130/LR44, durasi musik disarankeun dina 360 detik.Sareng sabagéan ageung palanggan langkung milih panjang sora dina 60an.Atanapi henteu, batré AAA diperyogikeun.
# tina Tombol 6 tombol nyorong.6-8 tombol dianjurkeun atawa custom
Ukuran Buku 160 * 160mm atanapi ngaropéa
Batré 3PCS*AG10(LR1130) / AG13(LR44), Batré bisa diganti.
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Tombol Nyumput Dina Halaman, populér di Sadaya Pasar Kategori Atikan.
Sampel 1-3pcs sampel bakal réngsé dina 7-10 workdays pikeun anjeun.Lamun sampel bébas anu diperlukeun pikeun rujukan kualitas, PLS ulah ragu ngahubungan kami.hatur nuhun.
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

Rincian produk:

modul sora pikeun buku 1 modul sora pikeun buku 2_

4

7

Fitur produk:

1. BUKU RHYMES MUSIK-- Éta mangrupikeun kaulinan diajar budak anu sampurna.Kaulinan buku musik orok interaktif kami bungah ngamajukeun diajar awal.Buku musik kami warni, pikaresepeun, sareng pikaresepeun, ngajantenkeun bacaan anu pikaresepeun pikeun budak leutik di bumi.Éta cara sampurna pikeun ngawanohkeun barudak kana dunya buku.

2. BUKU MUSIK NGAROjong Kamekaran Barudak Ngaliwatan Kaulinan.-- Buku kami mangrupikeun kaulinan atikan sareng cocog pikeun orok. Aya tombol sora ergonomis anu nyorong dina unggal halaman anu dipikaresep ku murangkalih.Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngerjakeun katerampilan motorik halus, ngembangkeun koordinasi leungeun-panon.Toys sabab jeung pangaruh hébat .The Toys interaktif pangalusna pikeun 2 taun heubeul, diajar buku pikeun toddlers 1-3 sarta buku pikeun 1 taun heubeul.

3. BUKU LAGU KUALITAS TINGGI PIKEUN BALITA.-- Urang Geus Katutupan Anjeun!Buku sora interaktif kami pikeun orok sareng murangkalih nyumponan sareng ngaleuwihan standar tés Éropa & AS sareng panongton anu paling hese.Éta kuat, aman sareng awét kalayan kertas ramah lingkungan sareng metode percetakan, sareng sudut buleud buku.

4. BUKU NYANYI KITA BUDAYA BALITA.-- Éta hadir sareng batré sareng tiasa gampang diganti.Salian ti éta, aya saklar on-off anu merenah di tukang, sampurna pikeun waktos bacaan anu sepi sareng ngawétkeun umur batre.

5. MÉRI NU NU NU KASIH KASIH BUKU:- Kaulinan atikan anu pangsaéna anu tiasa dipasihkeun ku indung, nini, bibi, réréncangan, sareng pangasuh ka anu dipikacinta dina kasempetan naon waé.Éta ogé ngadamel kado pancuran orok anu saé sareng kado ulang tahun.Desain buku sareng lagu anu disaluyukeun anjeun nyalira pisan wilujeng sumping.Kami yakin anjeun bakal puas pisan sareng kéngingkeun harga pabrik anu lumayan.

Keunggulan Kami Menjadi Mitra Anda:

1. Kami pabrik OEM profésional pikeun barang ngaropéa leuwih 15 taun, kaasup modul sora, Toys sora pikeun orok, mesin diajar, carita projector obor Toys jeung carita teller kalangkang jeung sajabana.

2. Kami ngajual penerbit anu pang populerna, sapertos Kidsbooks Publishing, Igloo Books, C&C Printing, RRD Printing sareng saterasna.Sareng kami yakin harga sareng kualitas kami, bahkan waktos kalungguhan tiasa dipercaya sareng dipercaya pikeun anjeun.

3. Simkuring boga ISO9001, CE, ngahontal, ROHS, CCC, FCC disatujuan.Upami SEDEX atanapi BSCI diperyogikeun pikeun pesenan anu dikonfirmasi, kami bakal nerapkeun éta saatos nampi pesenan anjeun.

4. Aya 4 Productions garis di pabrik urang, ngawengku ngeunaan 6000CBM, anu kapasitas produksi jeung neundeun bisa minuhan paménta anjeun.Kumaha saur anjeun ngeunaan eta?

5. Kabéh QC kami anu ngalaman 3 taun +, sarta maranéhna bakal ngatur inspeksi bahan baku, sampel pre-produksi jeung produksi masal mastikeun ka assure sakabeh buku sora atawa modul sora Toys anu bisa dipake saméméh kiriman jeung dina waktu keur kiriman.

6. Pikeun layanan sanggeus-jualan urang, lamun aya wae masalah barang urang, kayaning fungsi, stiker jeung sajabana, urang bakal mampuh 100% pikeun ngurangan leungit anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami