• head_banner_product

Produk

Panganyarna kaulinan atikan orok ngawangkong kartu Flash Mesin Learning

Katerangan pondok:

Cara diajar anu pikaresepeun bakal masihan langkung kamungkinan pikeun murangkalih ngembangkeun intelegensi, kréativitas sareng rasa panasaran.Sareng cocooan sora kartu flash ngawangkong ieu mangrupikeun guru anu saé pikeun orok diajar kecap-kecap énggal dina kahirupan sapopoe, kalebet sayuran, transportasi, kendaraan sareng saterasna.Sakur eusi anu disaluyukeun dina basa naon waé tiasa dianggo.Kadieu sareng ngamekarkeun hiji anjeun nyalira!


Rincian produk

Tag produk

Fitur Item:

Jumlah barang: HXS-N001
Ukuran Speaker Diaméterna 50MM dina plastik.
Jenis Kertas 300g kertas coated
Nyitak 4 warna percetakan mesin kalayan laminasi pilem herang.
Kartu 112pcs atanapi ngaropéa
Durasi Musik 1-3600s atawa naon baé ngaropéa
Tombol 1 tombol pikeun ulang, sedengkeun lianna pikeun volume adjustable.Sareng aya saklar pikeun Hurung / Pareum.
Ukuran Item Ukuran: 90*95*20mm;

Ukuran kartu: 90 * 62mm.

Batré batré sél rechargeable.
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Nalika kartu diselapkeun kana perumahan, eta bakal muterkeun kecap jeung sora nurutkeun.
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Katerangan Upami anjeun kabetot dina barang naon waé atanapi barang anu sami, PLS bagikeun detil anjeun sareng kami pikeun harga salajengna sareng lambaran petik rinci.

 

Sorotan:

  • Kartu Flash Karungu pikeun Balita 2-5 taun112 kartu warni, awak lucu, ngucapkeun baku.mesin bakal ngabejaan kecap, jeung sato bakal nyieun noises.Kartu flash balita nyambungkeun kecap jeung kahirupan, sahingga orok ngartos kecap deeply ngaliwatan métode indrawi visual jeung auditory pikeun ngajajah kanyahoan dunya.Diajar kaulinan pikeun budak lalaki sareng awéwé umur 2,3,4,5 taun.
  • PencerahanToys atikanIlustrasi warna-warni sareng sora anu pikaresepeun bakal narik sareng masihan budak anjeun sababaraha jam éksplorasi sareng diajar anu pikaresepeun.Henteu ngan ukur nyugemakeun rasa panasaran orok, tapi ogé ngembangkeun kamampuan kognitif, kamampuan memori, sareng kamampuan maca awal ku maén kaulinan kecap tetempoan ieu.Kaulinan atikan anu sederhana tapi pikaresepeun anu sampurna pikeun budak prasakola umur 3-6.
  • Pakakas Pangajaran InteraktifKartu flash orok kami cocog pikeun pangajaran interaktif antara déwasa sareng murangkalih.Barudak leuwih bagja lamun kolot atawa guru ulin jeung maranéhna.Kaulinan edukasi ieu bisa ngabeungharan kagiatan diajar balita sarta sangkan ngarti kana kecap pangan, sasatoan, buah, transportasi, kabutuhan sapopoé, jeung hal-hal umum séjénna ngaliwatan wangun kaulinan.Aranjeunna teu ukur bisa ngadéngékeun sora, tapi ogé maca sapanjang kaulinan.
  • Portabel sareng Gampang DioperasikeunLeutik dina ukuran sarta pohara merenah pikeun dibawa.Kantun selapkeun kartu kana slot pikeun diajar kecap anu aranjeunna hoyong diajar.Lamun mawa cocooan budak balita bari kagiatan kapal terbang, éta bisa ngagampangkeun waktos boring salila perjalanan.Naha di imah, TK, sakola, indoor atanapi outdoor, barudak bisa manggihan senang dina kaulinan diajar.
  • Kado gede pikeun Boys & GirlsÉta saé pikeun nyayogikeun kaulinan diajar prasekolah pikeun murangkalih anjeun, anu atikan bari ngamungkinkeun sababaraha imajinasi.Hiji alat alus teuing pikeun pamakéan homeschooling atawa di kelas preschool.Hadiah optimal pikeun Balik-sakola, Ulang Tahun, Natal, Paskah, Taun Anyar, kantong permen Lebaran, Thanksgiving, pésta Barudak, sareng kasempetan naon waé!
Pls ulah ragu ngahubungan Catherine ti leuwih rinci tur harga lamun museurkeun.









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami