• head_banner_product

Kaulinan Musik


 Kaulinan musik ngaropéatiasa nyayogikeun hiburan anu béda pikeun orok nalika maén sareng diajar.

NganBagikeun desain penampilan anjeun sareng detil anu dipikahoyong, produk anjeun sorangan bakal diumumkeun di pasar dina kualitas nice.

Guru sareng pembantu anu saé pikeun orok tumuwuh kalayan cocooan.Nganggo cocooan tiasa ngabantosan murangkalih pikeun mendakan jati diri, ngajalajah hubungan, ngawangun kakuatan awakna, sareng ngalaksanakeun kaahlian sareng sajabana.

 

  • Pangalusna Wholesales Musik Learning Toys Pikeun Harga Pabrik Kids

    Pangalusna Wholesales Musik Learning Toys Pikeun Harga Pabrik Kids

    1. Ngaropea lampu LED ngadorong tombol leuwih pikaresepeun pikeun toddlers.

    2. Aya rupa-rupa modus diajar pikeun atikan awal orok, kayaning Aksara Diajar, lagu ABC, Kecap, Kuis jeung sajabana.

    Sakur modeu ngaropéa, eusi atanapi basa anu tiasa dirobih tiasa dianggo.

    3. 3pcs * AAA accu replaceable nyadiakeun hirupna leuwih panjang pikeun diajar preschool.

    4. Grosir ieu kaulinan diajar musik bisa ngaropéa kana sagala bentuk / outlook, fungsi, eusi jeung diajar basa.

    5. Cecekelan nyaeta conovenient pikeun orok pikeun mawa eta dimana wae.

  • Ngaropea Melody Sora Module Jeung Dipingpin Lampu Paké Pikeun Baju Barudak

    Ngaropea Melody Sora Module Jeung Dipingpin Lampu Paké Pikeun Baju Barudak

    1.When musik muterkeun, opat lampu LED flash acak.

    2.Produk bisa dipaké salaku kado promosi jeung mindeng dibawa dina saku barudak.

    musik 3.The produk urang bisa ngaropéa, ngagunakeun 1pcs * batré AG13, sarta kantong waterproof.

    4.If nasabah boga desain sejen, bisa ngahubungan kami iraha wae, urang nampi kustomisasi.

  • Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    1.Modul sora lima tombol cocog pikeun buku sora barudak.

    Warna 2.Product, stiker, musik bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Lampu LED ogé kedip-kedip mun anjeun mencet tombol pikeun muterkeun musik.

  • OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    1. Ngaropea audio jeung video sinkronisasi otomatis
    2. Suasana starry & Companion lampu peuting
    3. 30 menit timer shutdown
    4. OEM soothing musik, sagala musics ngaropéa séjén nu katampa
    5. slides carita robah jeung tokoh kartun
    6. cecekelan portabel gampang dibawa
    7. sumber cahaya lemes teu menyakiti panon.

  • Dokter Kit Toys Pikeun Kids Musik Baby Electronic Dokter Playset Jeung Sora

    Dokter Kit Toys Pikeun Kids Musik Baby Electronic Dokter Playset Jeung Sora

    1. Barudak pretend dokter playset kaulinan kalayan 12 lembar bagian médis pikeun aranjeunna pikeun neuleuman leuwih hal anyar kalawan unggal parabot anyar nu maranéhna maénkeun kalayan.

    2. Ketok dina rasa panasaran alam preschooler pikeun ngajajah sagala hal kaasup awak manusa.

    3. Kit kandaraan sarupa séjénna atawa naon baé ngaropéa nu bisa dipake.

    4. Carry case bisa disaluyukeun jeung musik ngaropéa, nyieun fun sajajalan pikeun anak anjeun.

  • Cina Harga Murah Handbag Sora kaulinan Kids Mesin Learning Awal

    Cina Harga Murah Handbag Sora kaulinan Kids Mesin Learning Awal

    1. Kaulinan modul sora kantong orok mangrupikeun guru anu saé pikeun ngajarkeun aranjeunna hurup anu béda dina basa anu béda.

    2. Warna, musik, alfabét, basa jeung detil séjén nu ngaropéa sadia.

    3. Kaulinan diajar musik hadir kalawan lampu LED twinkle, grasping panon orok sarta perhatian gampang.

  • Orok Moblie Phone Kaulinan ABS Perumahan Pushing Button Musik Toys

    Orok Moblie Phone Kaulinan ABS Perumahan Pushing Button Musik Toys

    Kaulinan orok telepon dipaké salaku kado keur hiburan maranéhanana.Sareng gampang pikeun budak leutik nahan atanapi pencét tombol.Sajaba ti éta, ukuran jeung kuantitas, kitu ogé gambar tina tombol bisa ngaropéa nurutkeun pamanggih anjeun.Warna perumahan tiasa OEM kana sagala warna suntik.

    1. OEM ngaropéa Factory: HXS Electronics pabrik fokus kana OEM ngaropéa item leuwih 15 taun, kayaning karya seni ngaropéa, sampel jeung saterusna.Gagasan kréatif anjeun bakal nyata nalika ngabagi sareng kami.

    2. Low Orde Kuantitas Pikeun Sidang Orde Ditampa: Salaku urang produsén borongan, urang bisa mutuskeun kuantitas urutan bisa dipake.Sareng biasana MOQ kami nyaéta 5000pcs pikeun harga kalapa, tapi 1000-3000pcs pikeun pesenan sidang ogé tiasa dianggo.

    3. Pabrik dipercaya sareng Inok pabrik ISO9001.

  • Kids Karaoke Musik Kaulinan Mikropon Handheld Mic Pikeun Nyanyi Sapanjang

    Kids Karaoke Musik Kaulinan Mikropon Handheld Mic Pikeun Nyanyi Sapanjang

    Mikropon nyanyian ieu disaluyukeun ku palanggan kami, kalayan fungsi maén lagu musik anu tos dirékam, sora latar, ngarékam, ngarobih sora anjeun kana sora anu saé, lampu LED anu kedip-kedip sareng saterasna.Sareng ukuran anu disesuaikan anu sami tiasa dianggo sareng departemén molding kami, tim R&D.

    1. Sadaya rinci bisa ngaropéa sakumaha pamundut anjeun sorangan, kayaning bentuk, ngadorong tombol, warna perumahan, ukuran, fungsi, musik jeung saterusna.Punten ulah ragu pikeun ngabagi desain atanapi ideu sareng kami pikeun harga anu dievaluasi.

    2. ISO disatujuan Pabrik.Shenzhen HXS Electronics diadegkeun dina 2014, tapi bos kami diréktori insinyur di pabrik sanés pikeun barang anu sami.Sareng kalolobaan kolega urang gaduh pangalaman profésional langkung ti 15 taun.Naha anjeun satuju sareng kualitas anu tiasa dipercaya.

  • Pambuka Botol Musik Sareng Sora Sora Disesuaikeun

    Pambuka Botol Musik Sareng Sora Sora Disesuaikeun

    Euweuh ngéléhkeun inuman tiis dina poé kaulinan.

    1. Sora rengat-rengatna, rarasaan titis-titis cai nyecep kana sisi, bau-bauan nu mawa deui ingetan kana jaman kaulinan baheula.Tong sono kana inuman éta kusabab anjeun henteu tiasa muka botol - pastikeun gaduh Pembuka Botol Musik anjeun nyalira.Unggal waktos anjeun muka inuman, akar tim anjeun sareng roti bakar babaturan sareng sasama fans.Ieu waktos kaulinan acan?Skor salah sahiji pembuka botol ieu sareng angkat ka cracking!

    2. Nyadiakeun anjeun hiji cara efisien pikeun muka sagala jinis disegel botol kaléng kendi jeung peti sejenna anjeun boga.Ogé bantuan hirup gede pikeun leungeun lemah, manula, manula jeung penderita rematik.

    3. Ieu dijieunna tina kualitas luhur dahareun-grade silicone, non-dieunakeun, fléksibel tur lalawanan tinggi nu bisa mantuan Anjeun muka jar atawa botol gampang.Desain honeycomb unik bisa nyadiakeun cekelan teguh tur nyegah objék tina ngageser sanajan leungeun baseuh.

    4. sora geus ngaropéa nurutkeun kahayang anjeun.Sareng punten nyayogikeun sora atanapi musik khusus anjeun dina file MP3/WAV.

    5. Kami pabrik dumasar di Shenzhen, Cina.Harga anu kami nyayogikeun saé sareng kompetitif kusabab grosir.

    6. Warna perumahan bisa ngaropéa.

  • Orok Sora Musical Toys CD Player Pikeun Sare balita urang

    Orok Sora Musical Toys CD Player Pikeun Sare balita urang

    1. CD Player jeung CD replaceable nyadiakeun leuwih musik pikeun orok ngadangukeun atawa nyanyi babarengan jeung.Dibandingkeun sareng kaulinan sora normal, ieu mangrupikeun kaulinan klasik sareng gampang dicekel ka mana waé.

    2. Aya 2 warni twinkle lampu LED dina beungeut cai, kitu ogé 5 mencét tombol pikeun muter, nyaluyukeun polumeu, pausing jeung muka panutup CD.Éta mangrupikeun pembantu anu saé pikeun kolot nalika sare orokna.

    3. Desain téh ti konsumén urang lianna kalayan hak cipta.Sareng urang henteu tiasa ngajual aranjeunna ka anjeun langsung.Upami anjeun kabetot dina barang ieu, kami tiasa ngabantosan ngembangkeun anu sami pikeun anjeun.

    4. pabrik urang aya di Shenzhen, Cina.Tur aya tim jualan, tim R&D, 6 garis produksi, tim QC, departemén molding ogé departemén purchasing.Sareng jasa OEM sareng kamampuan manufaktur ageung sayogi pikeun anjeun.

    5. Kualitas Dijamin.Sadaya barang kami kalayan garansi 6 bulan kanggo ngagantian atanapi perbaikan.Tapi pls ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun papanggih masalah naon sanajan anjeun ngagunakeun waktos geus kadaluwarsa 6 bulan.Urang bakal kaluar sagala kaluar pikeun mantuan Anjeun nungkulan masalah.

  • OEM Desain Kids Mikropon Toys Pikeun Balita 1-5

    OEM Desain Kids Mikropon Toys Pikeun Balita 1-5

    Mikropon kaulinan ieu pikeun murangkalih ngajak anjeun nyanyi sapertos haté anjeun!Pencét Tombol Lagu pikeun ngadangukeun lagu anu diwangun sakumaha anu dipikahoyong.Pencét sareng tahan Tombol Mikropon pikeun ngagedékeun sora anjeun nalika anjeun nyanyi sareng pasangkeun pagelaran khusus anjeun nyalira.Lampu kedip-kedip mastikeun anjeun salawasna dina sorotan.Ngajadikeun kaulinan anu sampurna pikeun saha waé anu resep janten béntang acara!

  • Barudak Atikan Musik Kaulinan Sora Buku Kaulinan Modul Jeung Pra-dirékam Lagu

    Barudak Atikan Musik Kaulinan Sora Buku Kaulinan Modul Jeung Pra-dirékam Lagu

    Nalika budak anjeun dina umur ngora, kaulinan naon anu anjeun pikaresep pikeun budak leutik anu pikaresepeun?Kami ngasongkeun cocooan musik genggam pikeun orok anjeun dina yuswa 0-2 taun, sabab henteu ngan ukur tiasa ngadangukeun musik anu tos recoeded, tapi ogé tiasa mencét tombol anu béda, ngegel dina daun TPE dina cocooan sora apel.

     

    Salaku tambahan, cocooan sora tiasa dianggo pikeun buku sora atanapi nganggo kertas leutik kalayan lambaran lagu pikeun dibaca atanapi nyanyian ku budak leutik.Sareng aya ogé lampu LED anu kedip-kedip nalika musik dimaénkeun.

    Éta kedah janten pembantu anu saé pikeun kolot sareng guru anu saé pikeun orok anjeun, sanés?