• head_banner_product

Kartu Ucapan Musik


Pribadi kartu ucapan customditampi pikeun ngabantosan anjeun ngahontal kado pribadi anjeun.

Kartu Ucapan Musiktiasa dirarancang dina fungsi anu béda, sapertos ngarékam, maén musik anu tos dirékam.

Manawi ayagagasan kréatifkawas pop up, lampu LED jeung saterusna,wilujeng bagikeun kalawan kami ngamekarkeun eta pikeun anjeun.

Pangalaman Manufaktur nyaetaleuwih ti 15 taun,ngajual hébat pikeun starlite, ciri khas jeung sajabana.

 

 

  • DIY Kartu Ucapan Pribadi Ngaropea Kartu Recorder Sora

    DIY Kartu Ucapan Pribadi Ngaropea Kartu Recorder Sora

    1. Kartu ucapan Pribadi henteu ngan ukur nganggo sora pribadi anjeun, tapi ogé desain anjeun sorangan dina kartu, sapertos gambar, ngagambar sareng saterasna.

    2. waktos rekaman maksimum 10s, 20s, 30s atanapi 40s sadia pikeun pilihan Anjeun.Tapi waktos rekaman béda hargana béda.

    3. Kartu ucapan kosong pikeun desain imginable anjeun pikeun nembongkeun cinta anjeun sarta warmnes ka kolot anjeun, babaturan jeung saterusna.

    4. Spéker nyaéta kalayan ukuran Dia 40mm, éta jelas tur cukup lound pikeun ngadengekeun sora dirékam atawa lagu.

    5. Aya 3pcs * LR44 accu kana modul sora, teu replaceable.

  • Kartu Sora OEM Kartu Ucapan Tombol Ngadorong Sareng Chip Audio Pribadi

    Kartu Sora OEM Kartu Ucapan Tombol Ngadorong Sareng Chip Audio Pribadi

    1. High-tungtung OEM kartu ucapan sora kalawan sababaraha tombol ngadorong.

    2. Rupa-rupa sora bisa ngaropéa tur ditulis kana modul sora jeung diputer kaluar.

    3. Sagala ukuran ngaropéa tina kartu pos musik atawa durasi musik bisa ditarima.

    4. USB atawa fungsi Programmable nyaeta bisa dipake jeung desain sorangan.

  • Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    modul sora kartu 1. Greeting kalawan fungsi béda bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    2.The musik, spiker, ukuran jeung batré bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3.Produk ieu utamana dipaké pikeun kotak musik jeung kartu ucapan.Musik bakal dimaénkeun nalika kartu atanapi kotak musik dibuka, sareng musik bakal eureun nalika kartu atanapi kotak musik ditutup.

  • Low Harga Recordable Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    Low Harga Recordable Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    1.Produk bisa dirékam, ukuran, durasi rekaman jeung fungsi produk bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    2.Products anu cocog pikeun sagala jinis kartu ucapan musik tur kotak musik, bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Upami anjeun gaduh modul musik anu sami pikeun ngembangkeun, mangga ngahubungi kami sareng kami tiasa nampi kustomisasi.

  • Kids DIY Musik Kartu Ucapan Kartu Pos Recordable Jeung Chip Audio Adat

    Kids DIY Musik Kartu Ucapan Kartu Pos Recordable Jeung Chip Audio Adat

    Kado janten langkung populer di kahirupan sapopoe, bahkan pikeun promosi.Naon anu bakal janten kado anu pangsaéna pikeun réréncangan, palanggan, kulawarga anu dipikacinta sareng saterasna?Éta kedah janten kartu ucapan kado pribadi.

    1. Beda: Kartu ieu bisa ngaropéa kana ukuran kartu béda, chip sora kalawan fungsi musik pre-dirékam atawa ngarékam ku diri anjeun, percetakan béda jeung pagawean jeung saterusna.Kalayan kartu pribadi khusus, kahirupan énggal unggal dinten.

    2. Kualitas dipercaya: Urang difokuskeun modul sora jeung kartu ucapan musik pikeun leuwih ti 15 taun, jeung customer ti Amérika Serikat, Éropa jeung saterusna.Kualitas dipercaya sareng dipercaya.Jeung sampel bisa dikirim pikeun nguji Anjeun.

  • 3D pop up kartu ucapan musik

    3D pop up kartu ucapan musik

    Spésifikasi Produk Ukuran Produk 297 * 210mm Batré 3pcs * AG10 Ukuran Speaker 40mm Durasi sora 30s atanapi tombol sora khusus Tombol Hiji tombol Tab tarik sora diaktipkeun Led 6pcs Fungsi Otomatis muterkeun musik nalika muka kartu ucapan musik Fungsi Produk Dijieun ku bahan kualitas luhur - The kartu ucapan ultah dijieunna tina kertas ramah lingkungan sarta téhnologi motong laser pikeun nyieun pamandangan 3D geulis jeung desain kacida lengkep.Pop-up lahirna...
  • Kartu Ucapan Musik Programmable Kartu Sora Pribadi Pikeun Hadiah

    Kartu Ucapan Musik Programmable Kartu Sora Pribadi Pikeun Hadiah

    Barudak DIY kartu ucapan sora nyadiakeun leuwih kamungkinan pikeun anak nyieun gagasan sorangan jeung cinta ka kolotna, babaturan jeung saterusna.Sareng henteu ngan pikeun murangkalih, tapi ogé pikeun déwasa, éta nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun personalisasi sareng kakhususan.

    1. OEM Csutomized Item.- Chip sora sareng kartu ucapan tiasa disaluyukeun sareng ukuran anu dipikahoyong, fungsi, warna, durasi musik atanapi waktos ngarékam sareng saterasna.

    2. Paket ngaropéa Ditampi.- Paket pabrik kami tiasa dianggo, bahkan ku pakét khusus anjeun katampi kusabab jasa khusus kami.

    3. Fungsi: Pra-dirékam sarta Rékam pikeun pilihan Anjeun.