• head_banner_product

Produk

Mini Sato Audio Board Book Jeung 1 Mencét Tombol Sora Box

Katerangan pondok:

Buku audio sora orok harga murah kalayan sora sato pondok, sora latihan toilét atanapi lagu anu saé pikeun orok ngenalkeun sora sareng kagiatan anu béda.

1. [Buku Kotak Sora Ukuran Mini]- Buku audio ieu dina ukuran leutik kira-kira 150*150mm atawa ngaropéa séjén.Tur aya ngan 1 tombol nyorong di luhur, tapi 1 langkung sora béda bisa dipake ku ngadorong deui jeung deui.Jeung ukuran kotak modul sora buleud tur leutik di Dia 45mm, populér pikeun babies ngora.

2.[Harga langkung mirah]- Salaku ukuran leutik modul sora jeung buku, sanajan durasi musik pondok, hargana dina tingkat paling kalapa.Tapi éta cocog pikeun jumlah badag, 10000pcs sahenteuna.

3.[Lilana Musik Leuwih Poék]- Ngan aya batré 1pc CR2032, sareng umur batréna henteu tiasa nahan musik anu langkung panjang.Tapi urang bisa nahan 1-10 sora, total 10-30s.

4. [Buku Desain OEM & File Sora]— Malah pikeun buku sora pangleutikna ieu, sadaya eusi sareng sora disaluyukeun ku palanggan kusabab hak ciptana.Tur ayeuna pabrik urang teu ngembangkeun hiji merk urang sorangan, sadaya item nu ngaropéa sadia.

5. [1pc Batré Diganti]- Ngan aya 1 batré.Tapi anjeun tiasa ngagentos éta kalayan gampang nalika batréna kaluar.Pls ulah salempang ngeunaan kompetisi sorangan.


Rincian produk

Tag produk

Buku sora leutik kalayan sora sareng musik anu béda-béda langkung populer pikeun anu énggal.Sareng hargana saing pisan pikeun sadayana anu mampuh.

buku dewan 5

 

Fitur Item: Sora Box Audio Buku Jeung Sora Sato Noisy Ladang
Ukuran Speaker Diaméterna 21 mm
Jenis Kertas 350g kartu seni (C1S) atawa kertas ngaropéa séjén
Réngsé Laminasi Film Herang Atawa Laminasi Film Matte Atawa Foil Emas
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca 10 kaca atawa ngaropéa
Durasi Musik 1-60s atanapi ngaropéa.
Tombol 1 tombol nyorong
Ukuran Buku 150 * 150mm / 180 * 180mm / 200 * 200mm atanapi Sakur ngaropéa
Batré 1PCS * CR2032, Batré bisa diganti.
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Buku Sora Modul Sora Ukuran Mini Dina Harga Murah
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Katerangan For any further question or details, pls do not hesitate to contact us at sales04@hxs-soundbook.com.

 

3buku dewan 2 buku dewan 4

1 5 AZ圆盒发声书 buku papan sora

 

Langkung seueur ngeunaan Kami:

1. [Tim R&D Pikeun Service OEM]- Urang boga pabrik urang sorangan diwangun ku experenced R&D tim, molding departemén jeung jalur produksi.Kalawan 15 taun kami + tim R & D, urang nyadiakeun item 100% ngaropéa nalika pabrik urang didirikan dina 2014. Wilujeng sumping di kadatangan anjeun atanapi panalungtikan pikeun sagala item OEM.

https://www.hxs-soundbooks.com/about-us/

pabrik-2

 

2. [Jalur Produksi Milik Diri Pikeun Poé Pangiriman Kalapa]- Kami gaduh jalur produksi sorangan, sareng dinten pangiriman sadaya produksi masal gumantung kana rencana produksi urang.Tapi lamun aya wae urutan urgent, urang tiasa nambahkeun garis produksi anyar atawa ngarobah item produksi ayeuna ka hiji urgent, catching dinten pangiriman saméméhna pikeun pasar anjeun, utamana dina usum puncak.

https://youtu.be/z2R_ebtqiE8

3.[Kualitas Terjamin & Garansi]- Sadaya bahan baku urang jeung produksi masal bakal inspected pikeun 2 kali panungtungan.Sarta kami bakal ngatur 100% inspeksi pinuh dina kahiji kalina, sanajan kadua kalina pikeun assure yén sakabéh barang aya dina kualitas nice sanggeus produksi.Sajaba ti éta, urang boga reparement atawa ngagantian aturan pikeun barang ruksak sanggeus kiriman.Pls ulah ragu ngahubungan kami lamun papanggih masalah naon bari operasi.

4. [Perhatikeun Kaamanan Pikeun Orok]-- Salaku kami produsén profésional modul sora, buku sora jeung mesin diajar ka babies ngora, urang nengetan leuwih kana kualitas sarta kaamanan, tinimbang price.And pabrik urang ieu diaudit ku EUROLAB, CCC, ISO jeung saterusna, lalaki sertipikat ti ISO9001, CCC, CE, ROHS, ngahontal, jsb .. Lamun manggihan harga urang leuwih luhur batan séjén, PLS ulah nampik kami sateuacanna.Pls ngidinan urang 1 deui kasempetan pikeun némbongkeun sampel kami pikeun nguji anjeun lajeng nyandak kaputusan final.

5.[24 Jam * 7 Dinten Online]-- Upami anjeun hoyong kéngingkeun ajakan pikeun proyék urgent anjeun, punten ulah ragu ngahubungan kami langsung.Sanajan urang dina weekends atawa libur, sadaya kontak urang sadia pikeun reply dina waktu keur anjeun.

IMG_3477


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami