• head_banner_product

Mesin diajar


Wilujeng sumping di ngirim anjeundesain ngaropéa jeung karya seni tina mesin diajar pikeun pangwangunan urang, sareng urang gaduhworkshop molding sorangan.

Jeung urang soranganngalaman tim R&D, rencana ngaropéakalayan biaya profésional sareng kalapa bakal dibagikeun pikeun kaputusan anjeun.

Kualitas dijamin sareng kualitas sora tingkat luhurmantuan jualan Anjeun.

 

  • Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    1.6 tombol modul sora pikeun barudak buku sora atikan.

    2.Color, musik jeung fitur bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.

    3.Produk ieu produk pangalusna-ngajual parusahaan urang, upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    4.If anjeun teu resep desain ieu, urang kudu leuwih gaya.Upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira, kami nampi kustomisasi.

  • Pangalusna Wholesales Musik Learning Toys Pikeun Harga Pabrik Kids

    Pangalusna Wholesales Musik Learning Toys Pikeun Harga Pabrik Kids

    1. Ngaropea lampu LED ngadorong tombol leuwih pikaresepeun pikeun toddlers.

    2. Aya rupa-rupa modus diajar pikeun atikan awal orok, kayaning Aksara Diajar, lagu ABC, Kecap, Kuis jeung sajabana.

    Sakur modeu ngaropéa, eusi atanapi basa anu tiasa dirobih tiasa dianggo.

    3. 3pcs * AAA accu replaceable nyadiakeun hirupna leuwih panjang pikeun diajar preschool.

    4. Grosir ieu kaulinan diajar musik bisa ngaropéa kana sagala bentuk / outlook, fungsi, eusi jeung diajar basa.

    5. Cecekelan nyaeta conovenient pikeun orok pikeun mawa eta dimana wae.

  • Low Harga Pencét Tombol Sora Module Musik Chip Pikeun Kids Sora Buku

    Low Harga Pencét Tombol Sora Module Musik Chip Pikeun Kids Sora Buku

    1.Modul sora sapuluh tombol ieu mangrupikeun produk jual panas kami, para nasabah tiasa ngaropea musik sorangan, durasi sora dina 1 ~ 3600s.

    2. Warna produk, stiker.Sora bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3.Produk ieu bisa dipaké salaku kaulinan musik barudak, cocog pikeun buku sora atikan barudak dini.Kualitas produk bisa dijamin, urang salawasna nuturkeun prinsip panyalindungan lingkungan héjo.

    4.If konsumén boga desain sorangan, bisa nyadiakeun desain, urang nampi kustomisasi customer, wilujeng sumping ngahubungan kami iraha wae.

  • Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    1.Modul sora lima tombol cocog pikeun buku sora barudak.

    Warna 2.Product, stiker, musik bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Lampu LED ogé kedip-kedip mun anjeun mencet tombol pikeun muterkeun musik.

  • OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    OEM Electric Plastik Kaulinan Obor Senter Storybook Projector Obor Pikeun Orok

    1. Ngaropea audio jeung video sinkronisasi otomatis
    2. Suasana starry & Companion lampu peuting
    3. 30 menit timer shutdown
    4. OEM soothing musik, sagala musics ngaropéa séjén nu katampa
    5. slides carita robah jeung tokoh kartun
    6. cecekelan portabel gampang dibawa
    7. sumber cahaya lemes teu menyakiti panon.

  • Cina Harga Murah Handbag Sora kaulinan Kids Mesin Learning Awal

    Cina Harga Murah Handbag Sora kaulinan Kids Mesin Learning Awal

    1. Kaulinan modul sora kantong orok mangrupikeun guru anu saé pikeun ngajarkeun aranjeunna hurup anu béda dina basa anu béda.

    2. Warna, musik, alfabét, basa jeung detil séjén nu ngaropéa sadia.

    3. Kaulinan diajar musik hadir kalawan lampu LED twinkle, grasping panon orok sarta perhatian gampang.

  • Panganyarna kaulinan atikan orok ngawangkong kartu Flash Mesin Learning

    Panganyarna kaulinan atikan orok ngawangkong kartu Flash Mesin Learning

    Cara diajar anu pikaresepeun bakal masihan langkung kamungkinan pikeun murangkalih ngembangkeun intelegensi, kréativitas sareng rasa panasaran.Sareng cocooan sora kartu flash ngawangkong ieu mangrupikeun guru anu saé pikeun orok diajar kecap-kecap énggal dina kahirupan sapopoe, kalebet sayuran, transportasi, kendaraan sareng saterasna.Sakur eusi anu disaluyukeun dina basa naon waé tiasa dianggo.Kadieu sareng ngamekarkeun hiji anjeun nyalira!

  • Orok Interaktif Musik Toys Diajar Bus Mesin Pendidikan Pikeun Balita

    Orok Interaktif Musik Toys Diajar Bus Mesin Pendidikan Pikeun Balita

    Musical Learning Bus mangrupikeun pendidik anu saé pikeun pendidikan awal orok.Beus sakola Inggris oranyeu terang ieu gaduh 26 tombol hurup warni anu hirup sareng kapribadian anu unik sareng konyol.Pencét tombol hurup dina modeu hurup pikeun ngadangu nami sareng sorana.Mode sato ngenalkeun sato anu dimimitian ku hurup anu dipilih, sora hurupna sareng sora anu dilakukeun ku sato.Dina modeu kaulinan, pencét hurup pikeun ngabantosan karakter turun tina beus.Ngadangukeun lagu interaktif jeung ngobrol ngeunaan patarosan & ngajawab bagian.Éta ngagabungkeun bagian tina éjahan abjad, hurup sareng indikasi, kulawarga, kendaraan, bahkan dialog pikeun pelatihan sareng saterasna.Hayu jeung gabung eta.

  • Kaulinan Projector Story Handheld Custom-dijieun Pikeun Orok urang Sare

    Kaulinan Projector Story Handheld Custom-dijieun Pikeun Orok urang Sare

    Barudak LED lampu obor projector story teller mangrupakeun Toys gede pikeun waktu indungna-anak.

    1. Projecting 24 kelir gambar anak anjing onto tembok jeung ceilings di kamar poék, kolotna bisa diajar carita sarua jeung orok maranéhanana jeung ngarasakeun budak leutik maranéhanana jeung waktu sare.

    2. Juru carita ngawengku tilu cakram slide kalawan 24 poto anak anjing super-imut, kaasup macan, kuya jeung saterusna.Sakur eusi adat anu dipikahoyong disambut.

    3. Kaulinan proyéksi nyiptakeun gambar anu jelas sareng akurat dugi ka lega 3 kaki - ngan ukur pulas sirah lensa pikeun pokus.

    4. Fun projector ganda up salaku senter gunana tur mangrupakeun ukuran sampurna pikeun leungeun leutik.Sajaba ti éta, éta gampang dibawa ka mana waé.

    5. Bungkusan jeung parentah nu ngaropéa nurutkeun jual Anjeun, kaasup kotak kado, shink bungkus atawa master karton.

    6. 2pcs * accu AAA kaasup kana projector obor.Sareng batré kami sareng Laporan MSDS.

    7. Hiji cara entertaining na inventive sangkan optik common sense fun ku projecting gambar onto siling, merangsang ngarasa panasaran anak jeung imajinasi, tapi ogé kanyamanan orok keur bobo, masihan barudak rasa aman peuting.

    8. Pabrik kalawan 15 taun + pangalaman nyadiakeun leuwih kaamanan pikeun anjeun bisnis.Pabrik kami fokus kana kaulinan sora, buku sora pendidikan awal sareng mesin diajar langkung ti 15 taun.Sareng sadaya barang kami disaluyukeun.

    9. Sadaya barang urang tiasa dikirim ku DHL, FEDEX, UPS, ku hawa atanapi ku laut.Sareng kami nampi istilah pengiriman EXW, FOB sareng CIF pikeun langkung genah ka anjeun.