• head_banner_product

Diajar Bus


  • Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    Hight Quality ABS Plastik Sato Audio Pangaruh Sora Module Pikeun Buku Kids

    1.6 tombol modul sora pikeun barudak buku sora atikan.

    2.Color, musik jeung fitur bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.

    3.Produk ieu produk pangalusna-ngajual parusahaan urang, upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    4.If anjeun teu resep desain ieu, urang kudu leuwih gaya.Upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira, kami nampi kustomisasi.

  • Low Harga Pencét Tombol Sora Module Musik Chip Pikeun Kids Sora Buku

    Low Harga Pencét Tombol Sora Module Musik Chip Pikeun Kids Sora Buku

    1.Modul sora sapuluh tombol ieu mangrupikeun produk jual panas kami, para nasabah tiasa ngaropea musik sorangan, durasi sora dina 1 ~ 3600s.

    2. Warna produk, stiker.Sora bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3.Produk ieu bisa dipaké salaku kaulinan musik barudak, cocog pikeun buku sora atikan barudak dini.Kualitas produk bisa dijamin, urang salawasna nuturkeun prinsip panyalindungan lingkungan héjo.

    4.If konsumén boga desain sorangan, bisa nyadiakeun desain, urang nampi kustomisasi customer, wilujeng sumping ngahubungan kami iraha wae.

  • Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    Pabrik Low Harga 5 Tombol Sora Modul Chip Jeung Lampu Led Pikeun Buku Sora

    1.Modul sora lima tombol cocog pikeun buku sora barudak.

    Warna 2.Product, stiker, musik bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

    3.Lampu LED ogé kedip-kedip mun anjeun mencet tombol pikeun muterkeun musik.

  • Orok Interaktif Musik Toys Diajar Bus Mesin Pendidikan Pikeun Balita

    Orok Interaktif Musik Toys Diajar Bus Mesin Pendidikan Pikeun Balita

    Musical Learning Bus mangrupikeun pendidik anu saé pikeun pendidikan awal orok.Beus sakola Inggris oranyeu terang ieu gaduh 26 tombol hurup warni anu hirup sareng kapribadian anu unik sareng konyol.Pencét tombol hurup dina modeu hurup pikeun ngadangu nami sareng sorana.Mode sato ngenalkeun sato anu dimimitian ku hurup anu dipilih, sora hurupna sareng sora anu dilakukeun ku sato.Dina modeu kaulinan, pencét hurup pikeun ngabantosan karakter turun tina beus.Ngadangukeun lagu interaktif jeung ngobrol ngeunaan patarosan & ngajawab bagian.Éta ngagabungkeun bagian tina éjahan abjad, hurup sareng indikasi, kulawarga, kendaraan, bahkan dialog pikeun pelatihan sareng saterasna.Hayu jeung gabung eta.