• head_banner_product

Produk

Kids Puzzle Buku Toys Atikan Jeung OEM Pra-dirékam Musik

Katerangan pondok:

Dina buku sora teka-teki ieu, murangkalih umur 2-3 mendakan seueur kendaraan anu pikaresepeun, saha anu buru-buru ka adegan?Sareng kendaraan mana anu nyebrang di lapangan?Ngan pencét tombol sora, ngadangukeun sora jeung nempatkeun dina potongan teka katuhu.Sareng Barudak mendakan dunya kendaraan kalayan buku gambar kardus anu pikaresepeun ieu.

Naon anu urang tiasa diajar tina buku?

1. Ku ngadéngékeun sora-sora jeung nempatkeun potongan-potongan teka-teki, budak leutik diajar ku cara ulin naon sora-sora kendaraan jeung dimana dipakéna.

2. ilustrasi jeung gambar kabetot nyadiakeun carita leuwih bermakna, imageable atawa dramatis pikeun barudak ngamekarkeun intelegensi jeung imajinasi maranéhanana.

3. Gampang-pikeun pemicu tombol sora disumputkeun kana kaca nyieun sora béda pikeun barudak kaayaan béda, ningkatkeun pangaweruh maranéhanana.

4. Pikeun murangkalih umur 6 bulan dugi ka 2 taun, aranjeunna tiasa diajar sareng ngarampa tombol ku nyalira kalayan gampang.

5. Kami pabrik OEM kalawan tim R & D urang sorangan, desain OEM wilujeng sumping ngamekarkeun buku anjeun sorangan.

6. Sadaya barang kami kalayan jaminan 6 bulan ti pengiriman barang.


Rincian produk

Tag produk

Barudak diajar buku sora nganggo cocooan teka-teki mangrupikeun ide anyar pikeun ningkatkeun diajar orok nalika maén.Sareng teka-teki anu béda kalayan ilustrasi atanapi gambar anu béda-béda langkung diapalkeun sareng gampang pikeun diajarna.

Wilujeng sumping di desain anjeun nyalira pikeun ngembangkeun buku sora khusus anjeun di pasar anjeun.

3

 

Buku sato musik téh mibanda liang pikeun teka, tur aya leutik disumputkeun tombol nyorong pikeun barudak pencét sora nurutkeun.

Sareng aya kaayaan anu béda pikeun murangkalih pikeun milih teka-teki anu leres tina sadaya 4pcs pikeun ngembangkeun kecerdasan sareng bakatna.

4

 

Halaman bukuna sesah teuing pikeun orok gampang dicaritakeun.Sareng hiji pilihan deui nyaéta yén urang tiasa ngadamel henteu ngan ukur ku teka-teki, tapi ogé halaman anu disumputkeun.

Nalika orok narik halaman anu disumputkeun, kaayaan énggal bakal datang.Jadi metot!Kumaha saur anjeun ngeunaan eta?

8

9

 

Buku audio musik sareng pilem mémbran pepet atanapi foil sénsor touch, bahkan modul sora di sisi buku percetakan beuki populer sareng bermakna pikeun waktos kolot-anak.

Upami anjeun gaduh carita sorangan atanapi henteu terang kumaha nyéépkeun waktos sareng orok anjeun, sumping sareng kéngingkeun buku sora, anjeun bakal mendakan dunya anu béda tapi gumbira.

 

内 6

 

Fitur Item:

Fitur Item: Buku Audio Barudak sareng Kaulinan Teka-teki atanapi Halaman Nyumput
Ukuran Speaker Diaméterna 29mm / 36mm / 40mm
Jenis Kertas Gorobag seni 350g (C1S) atanapi jinis kertas khusus anu sanés
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca Teu leuwih ti 20 kaca / 10 lembar
Durasi Musik 1-360s.

(catetan: Pikeun batré LR1130 / LR44, durasi musik disarankeun dina 360s. Jeung paling konsumén resep panjang sora dina 60s. Atawa henteu, batré AAA diperlukeun.)

Tombol 2-8 tombol dianjurkeun.Tapi hiji ngaropéa ogé ditarima.
Ukuran Buku 150 * 150mm / 180 * 180mm / 200 * 200mm atanapi Sakur ngaropéa
Batré 3PCS*AG10(LR1130) / AG13(LR44), Batré bisa diganti.
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Tombol disumputkeun dina halaman sareng teka-teki ngumpul, populer di Éropa sareng AS.
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Sarat pengiriman barang EXW, FOB, CIF, DDP jeung saterusna.

Langkung seueur ngeunaan pabrik kami:

IMG_3477

HXS Electronics mangrupakeun pabrik lokasina di Shenzhen, Cina, ngawengku wewengkon 4000 méter kubik.Aya departemén béda di pabrik urang, kayaning R & D tim, tim jualan, departemén produksi, departemén molding, purchasing departemén jeung tim QC di pabrik urang.Sarta kami utamana difokuskeun buku sora OEM, modul sora, mesin learning jeung Toys sora pikeun leuwih ti 15 taun.

Sareng ti 2008 dugi ka 2022, kami damel sareng seueur merek populér di Korea, Malaysia, Indonesia, Australia, Amérika Serikat sareng Eropa, kalebet buku budak, igloo, biruang pinter, percetakan C&C sareng saterasna.Kami yakin kualitas kami bakal saé sareng dipercaya pikeun anjeun.

customer cooperated

Pikeun sertipikat, éta dilarapkeun ku palanggan kami kusabab hak cipta desain buku.Sarta kami moal ngajual barang anjeun ka sagala konsumén séjén pikeun panangtayungan pasar.

Upami aya patarosan salajengna, PLS ulah ragu ngahubungi kami iraha waé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami