• head_banner_product

Produk

Kids Finger Touch Sensor Foil Buku Pendidikan Sareng Percetakan Warna-warni

Katerangan pondok:

Buku audio barudak ngajar & touch mangrupikeun guru anu saé pikeun diajar sareng ngajar prasekolah.Aranjeunna tiasa diajar 100 kecap sareng musik dina umur dini.

1. Ieu buku kaulinan atikan pikeun toddlers pitur 12 incredibly lengkep jeung touch kaca sénsitip nu mantuan ngajar barudak leuwih 100 kecap dina genep kategori.Sareng tiasa dianggo upami anjeun hoyong ngadamel kategori anu béda-béda dina basa anu béda-béda nganggo jasa khusus kami.

2. Kaulinan pra-TK anu saé pikeun pendidikan awal kusabab opat modus maén, kalebet What's That Word, Letter Fun, Music Time and Find It.Buku interaktif pinuh bisa ngamekarkeun orok urang panon & leungeun cooperated kapasitas, otak, memori jeung saterusna.

3. Kaca ngaréaksikeun ka budak leutik anjeun keuna ku sora, musik, sareng kecap;puseur learning mimiti ngajarkeun kaahlian motorik rupa babarengan jeung kecap, ABCs jeung pabinihan rhymes.

4. Buku sora ngaropéa pituduh anak anjeun ngaliwatan kaulinan interaktif;ngalegaan vocab anak anjeun ku bubuka ABCs jeung kecap anyar, jadi beuki loba populér di mana-mana.

5. Kaulinan orok buku dirancang pikeun kids 18 bulan ka 4 taun;2pcs accu AAA kaasup pikeun demo, make accu anyar pikeun pamakéan biasa.


Rincian produk

Tag produk

Buku kecap touch & ajar mantuan pikeun ngalegaan kosakata anak anjeun ku ngenalkeun ABC sarta mantuan aranjeunna maca bari ngahubungkeun kecap jeung gambar jeung sora.

Gampang pikeun orok pikeun mencét gambar dina unggal 12 halaman sénsitip pikeun ngadéngé sora, kecap sareng musik.

Fitur Item: Orok Touch Foil Sensor Ngajarkeun & Diajar Buku Diajar Musik
Ukuran Speaker Diaméterna 29mm/36mm/40mm mangrupa pilihan.
Jenis Kertas 350g Paper Sintétik Jeung 2 Sisi Dicitak
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca 14 kaca teu kaasup panutup
Durasi Musik 1-3600s atanapi ngaropéa
Tombol 12-16 tombol per halaman atanapi anu disesuaikan
Ukuran Buku 225 * 220 * 40mm
Batré 2-3pcs * AAA, Batré bisa diganti.
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Toel tombol sensor foil, disumputkeun dina Perumahan ABS
Bahan Perumahan ABS + Printing Paper
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Bungkusan 1 pc / kotak kado
Pangiriman Ku laut, hawa, DHL / FEDEX / UPS, karéta atawa naon baé ngaropéa
Katerangan Item ieu dirarancang ku palanggan kami kalayan hak cipta sareng dikembangkeun ku pabrik kami, kami henteu tiasa ngajual barang anjeun langsung.Tapi urang tiasa ngembangkeun barang anu sami sareng desain anjeun nyalira.Wilujeng sumping di kadatangan anjeun ka pabrik urang atawa panggero video.hatur nuhun.

 

5

 

OEM ngaropéa basa jeung eusi gumantung kana pasar anjeun sarta profési anjeun ka orok saeutik.

Kalayan langkung seueur basa, nilai buku sora bakal ningkat.

4

Tombol ramo nunjuk leuwih merenah pikeun barudak jeung kolotna nyorong tombol nurutkeun, jeung anjeun ngalakukeun

teu merlukeun pikeun manggihan nurutkeun tombol dina modul sora, leuwih gampang tur merenah.

 

6

Eusi anu langkung béda kalayan ilustrasi warna-warni anu béda-béda gampang narik perhatian orok sareng ningkatkeun minat diajar,

lajeng merangsang rasa panasaran maranéhanana, kamampuh diajar, memori jeung imajinasi.

 

7

Percetakan lingkungan kalayan minyak kedele langkung ramah pikeun budak ngora.Jeung sudut buku buleud pikeun ngajaga orok

aman bari diajar.

 

8

 

Langkung seueur ngeunaan Kami:

1. [Pabrik OEM]- Sadaya barang ti pabrik kami disaluyukeun, sareng kami henteu tiasa ngajual barang-barang anu parantos réngsé pikeun anjeun.Tapi urang gaduh tim R&D urang sorangan pikeun ngembangkeun barang anyar atanapi anu sami pikeun anjeun.

Wilujeng sumping di kontak anjeun sarta panalungtikan.

2.[Kapasitas Pabrikan ageung]- Ayeuna aya 5 jalur produksi di pabrik urang, sarta 2/3 mangrupakeun barang profésional urang, nu bisa minuhan paménta anjeun tina sagala urutan urgent atawa urutan kuantitas badag.Tapi pangpangna

Anu penting nyaéta kualitasna dijamin.

3. [Pangiriman]-- petik kami bakal dumasar kana watesan EXW pabrik urang.Tapi lamun teu boga agén pengiriman barang sorangan, urang bisa mantuan Anjeun ku hawa, express atawa laut jeung forwarders dipercaya kami.

4. [Pakét]-Pakét normal kami nyaéta kantong OPP + kartu kertas + master karton.Upami aya pakét kotak kado anu disesuaikan atanapi bungkus bungkus, éta tiasa dianggo.

5.[Sampel Gratis]- Upami anjeun resep kana barang sareng pesenan kami, sampel gratis tiasa dikirim pikeun uji anjeun.Upami aya masalah nalika tés anjeun, punten ulah ragu ngahubungi kami pikeun perbaikan.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami