• head_banner_product

Produk

Kids Atikan Sora Modul Sora Buku Dina Warna Printing

Katerangan pondok:

1. Ngaropea OEM Sora Modul Audio Book.- Sadaya desain buku sora sareng file gaduh hak cipta kusabab karya seni anu disaluyukeun, janten kami henteu tiasa ngajual buku palanggan sanés ka anjeun langsung.Tapi urang tiasa ngadamel anu sami dumasar kana desain anjeun nyalira.

2. Ngadorong Tombol Sora Pikeun Operasi Gampang.- Tombol sora gampang dipencet sareng dicoo sora lemes sareng jelas, ngabantosan orok ngora.Jeung ukuran tombol nyorong cukup badag pikeun orok atawa kolotna nyorong.Desain anjeun sorangan sareng ngembangkeun kapang anyar disambut.

3. High Quality Speaker Jeung Bunder Corner Buku Sora Ngajadikeun Barudak Aman Bari Maca.- Sadaya bahan kami nyayogikeun paménta CE, RoHS, Reach sareng FCC, sareng kualitasna tiasa dipercaya.Sareng ukuran spiker diaméterna 29mm / 36mm / 40mm dina plastik atanapi logam sayogi.Sagedengeun ti eta, alatan pamundut urang sora lemes sareng jelas tur kaulinan aman pikeun orok, kualitas spiker jeung percetakan buku anu mahal tur ramah-eco.

4. Pabrik Wholesales Nice Harga Pikeun Anjeun.- Kami mangrupikeun pabrik dumasar di Shenzhen, Cina sakitar 10 taun, sanés perusahaan dagang.Kami yakin harga kami bakal saé sareng kompetitif, bahkan langkung seueur margin pikeun anjeun.

5. More Cooperated merek Inohong netelakeun Kualitas Reliable kami.- Urang cooperated kalawan konsumén ngajual barang online, offline jeung saterusna, kaasup kidsbooks, igloo, C & C Printing jeung saterusna, tapi complait kualitas urang kirang ti 0,001 per taun alatan inspeksi ketat urang jeung produksi.Sajaba ti éta, ayeuna urang cooperating kalawan beuki loba pausahaan didaptarkeun di Cina.Kualitas dipercaya anu saé, urang kedah janten anu gaduh.


Rincian produk

Tag produk

Barudak popushing buku audio sora beuki populér di pasar.Sareng aya rupa-rupa buku sora pikeun rujukan anjeun sareng ngadamel ideu énggal, kalebet perumahan plastik sareng raray kai, pantun pabinihan, musik klasik, kebon ribut sareng saterasna pikeun pilihan anjeun.Kadieu sareng kéngingkeun langkung seueur detil, teras rarancang anjeun nyalira!

buku dinosaurus

 

Nyitak buku murangkalih kalayan sora musik atanapi épék sora sasatoan nyayogikeun waktos indung-anak anu gumbira dina angkat sapopoé, waktos sare sareng saterasna.Jeung eusina bisa disaluyukeun jeung carita waktu sare, tegalan ribut atawa kebon binatang, musik klasik pikeun atikan jeung saterusna.Wilujeng sumping di desain buku sareng file sora anjeun nyalira.

buku 3

 

Kaca-kaca anu béda-béda nganggo lambaran musik sareng ilustrasi anu béda, anu bakal narik panon orok sareng ningkatkeun kamampuan gawé babarengan leungeun & panon.buku 4

Kaca dijieunna tina 350g Art Card (Coated 1 sisi), sarta éta teuas sarta kualitas luhur pikeun barudak, teu gampang distorsi.Jeung sudut buku téh buleud pikeun ngajaga orok aman nalika maranéhna balik ka kaca séjén.

Hiji kado preschool nice jeung kaulinan sora pikeun orok saeutik.

buku 6

 

spiker kualitas luhur dina beungeut modul sora, teu backside, ngajadikeun sora gampang ngadangukeun tur jelas.

buku 7

buku 8

 

Catetan:

1. Pikeun buku sora, urang teu bisa ngajual hiji batur ka anjeun langsung.Upami anjeun kabetot dina éta, urang tiasa ngadamel barang anu sami ka anjeun dumasar kana desain buku sareng sora anjeun nyalira.Sadaya buku anu OEM ngaropéa.

2. waktos pangiriman kami dina kontrol hébat alatan pabrik urang sorangan.Ayeuna aya 4 jalur produksi di pabrik urang di 2022, sarta kami yakin kapasitas produksi urang bakal minuhan paménta anjeun kalawan kualitas assured.

3. Gawe sareng kami, anjeun bakal ngarasa leuwih aman tur bersantai, sabab urang bakal ngamutahirkeun sagala status pikeun anjeun, kaasup bahan baku, sampel pre-produksi, produksi masal, inspeksi jeung shippment ku video, gambar atawa panggero video.

4. Upami aya barang rusak nalika anjeun nampi produksi masal, PLS ulah ragu ngahubungi kami dina waktos munggaran.Sarta kami ogé nyadiakeun suku cadang pikeun anjeun babarengan jeung produksi masal.

 

Pikeun klarifikasi kualitas, ieu téh konsumén cooperated kami pikeun rujukan anjeun.

Mitra Koperasi

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami