• head_banner_product

Produk

Kids Klik Dina Buku Audio OEM Toel Sensor Foil Buku Pendidikan

Katerangan pondok:

1. Barudak ramo touch diaktipkeun ngaklik on buku atikan diwangun eusi sato, sayuran, kandaraan jeung saterusna pikeun orok urang preschool learning.

2. ilustrasi HD kalawan kelir denok nangkep panon orok pikeun recognization jeung memori gampang, nu mantuan kalawan pangaweruh maranéhna diajar.

3. Ukuran tombol ngadorong, kuantitas, ukuran buku, modus jeung sakabeh buku bisa sagemblengna ngaropéa, sagala basa ngaropéa atawa bilingual ditarima.

4. pabrik wholesales harga leuwih kalapa pikeun anjeun kalawan kualitas nice.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Buku sora barudak kalawan sensor touch ramo interaktif ngagampangkeun budak pikeun ngahurungkeun buku tur mimitian diajar.Jeung modul sora disumputkeun kana buku, shorten ukuran buku pikeun ongkos pengiriman barang handap.Salian ti éta, langkung seueur jinis eusi diajar anu katampa ku handheld ieubuku atikans.

Parameter produk:

Fitur Item: Barudak ramo touch sensor foil buku sora audio pikeun atikan awal budak
Origon Shenzhen, Cina
Ukuran Speaker Diaméterna 40 mm
Jenis Kertas 80g kertas coated
Nyitak 4 warna mesin percetakan
Kaca 24 kaca oe séjén ngaropéa
Réngsé Laminasi pilem matte
Panutup Sampurna Hardcover
Durasi Musik 1000-7200s atanapi ngaropéa
Tombol 48-56 tombol nyorong atawa ngaropéa
Ukuran Buku 254 * 295 * 125mm atanapi ngaropéa
Batré 3pcs * AAA atanapi USB Rechargeable
MOQ 5000PCS
Titik ngagurilap Toel jari tombol mémbran disumputkeun buku pendidikan pikeun murangkalih
pangmayaran L / C dina tetempoan, T / T
Katerangan If you are interested in any item or similar item, pls share your details with us at sales04@hxs-soundbook.com for further price and detailed quotation sheet.

Rincian produk:

fungsi buku touch

 

buku sora

Fitur produk:

1. buku percetakan dewan sora ieu ngaropéa ku customer urang dina basa Inggris & Cina.Wilujeng sumping di desain ngaropéa anjeun sorangan dina basa lokal anjeun.

2. kakuatan sarta fungsi ngaropéa nu katampa, kayaning Powered by accu AAA atanapi USB Rechargeable.Fungsi bisa ngaropéa nurutkeun pamanggih anjeun sorangan.

3. Aktipkeun ramo touch ngajadikeun buku leuwih gampang pikeun anak saeutik pikeun klik dina.Sarta unggal tombol dijieunna tina pilem mémbran pepet sénsitip, leuwih merenah pikeun barudak uninga tombol katuhu pikeun nyorong.

4. Spéker ukuran badag nyadiakeun sora HD tina panutup tukang kandel, tapi moal ngaruksak dédéngéan barudak sadaya waktu.

5. sudut kasar ngidinan anak maén kalawan buku percetakan jeung masih tetep aman.

6. Eusi cemerlangbuku barudaknyadiakeun waktu kolot-anak leuwih denok tur ramah ku diajar jeung diajar.Jeung kolot bisa ngajarkeun orok maranéhanana leuwih pangaweruh ngeunaan kecap atawa sajak, naon kado nice pikeun tiap nak.

Tanya Jawab:

  1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Catherine ngajawab:Kami pabrik di Shenzhen, Cina, ngawengku wewengkon 4000 méter kubik.Tur aya tim R&D, tim jualan, departemén produksi, departemén molding, purchasing departemén jeung tim QC di pabrik urang.Sarta kami utamana difokuskeun buku sora OEM, modul sora, mesin learning jeung Toys sora pikeun leuwih ti 15 taun.

2.Kumaha carana abdi tiasa sampel ti anjeun?

Catherine ngajawab:Saatos sadaya rinci dikonfirmasi, lambaran petik kami bakal dikirim pikeun rujukan anjeun.Lamun harga disatujuan, OEM atawa sampel pabrik sadia bisa dikirim pikeun rujukan anjeun.sampel bébas bisa disawalakeun, tapi angkutan barang anu afforded ku konsumén.

         3.Dupi anjeun kantos ngekspor barang ka Eropa/AS sareng sajabana?

Catherine ngajawab: Sumuhun, barang urang loba dijual di Éropa, AS, Korea, Australia jeung saterusna.Jeung merek cooperated kami kaasup Igloo, C&C, Usborne, Kidsbook jeung saterusna.

Sajaba ti éta, sakabéh bahan baku kami ramah-eco sarta minuhan standar CE, RoHS, Reach, FCC jeung saterusna.Upami aya pamundut salajengna anu dipikahoyong, PLS ulah ragu ngahubungi kami dina patarosan anjeun.

Sumawona, pabrik kami sareng ISO9001: 2015, sareng kami mangrupikeun Pemasok Diverifikasi dina alibaba.com.

   4. Naon jaminan anjeun tiasa masihan upami pesenan disimpen?

Catherine ngajawab:The jaminan pikeun sakabéh barang urang téh ngeunaan 12-18 bulan nurutkeun industri éléktronika.Upami aya masalah nalika penjualan anjeun, punten ulah ragu ngahubungi kami pikeun solusi.

Sajaba ti éta, tim QC kami salawasna mariksa bahan baku jeung produksi masal 100% pikeun 2 waktos panungtungan.Sarta kami salawasna mastikeun barang saméméh pengiriman barang anu 100% bisa dipake.

Leuwih ti éta, pihak inspeksi katilu ogé ditarima lamun diperlukeun.

 5. Kumaha carana abdi kedah nempatkeun pesenan?

Catherine ngajawab: Ieu mangrupikeun pernyataan pesenan pikeun rujukan anjeun, kalebet Inquiry - Penawaran - Harga & Sampel Disatujuan - Tanda Penjualan / Kontrak Meuli atanapi PI - Deposit - Persiapan kanggo sadaya bahan baku - Sampel Pra-produksi & Disatujuan - Produksi Massal - Inspeksi - Pengiriman barang - jasa saatos-jualan.

Sareng pikeun pesenan, urang tiasa ngaluarkeun Alibaba.com atanapi Via kantor kami di Hongkong atanapi Shenzhen.

 

Kontak:

Catherine

Nomer Telepon / WhatsApp: +86-178-7635-8851

E-mail: sales04@hxs-soundbook.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami