• sertipikat

Tur Pabrik

Tur Pabrik

Aya 8 mesin suntik anu tiasa nyuntik produk kalayan ukuran anu béda

4 jalur produksi, produksi poean 5000-8000pcs, urang bisa ningkatkeun garis produksi nurutkeun urutan.

pabrik (11)
20220112103242