• 652

Taros Kami

Taros Kami

Shenzhen HXS Electronics Co., Ltd.

Alamat

No.5, Long Bei Ji, Zona Industri Dongfeng, Jalan Songgang, Kacamatan Bao'an, Shenzhen, Guangdong, Cina

Telepon

Telepon: +86 755 2307 7284
Telepon: +86 178 7635 8851

Whatsapp/Skype/We-chat: +8617876358851

Jam-jaman

Jam: 7 dinten * 24 jam;

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami