• 6

Tentang Kami

Tentang Kami

Shenzhen HXS Electronics Co., Ltd.

Kami ngadegkeun taun 2014, mangrupikeun produsén profésional anu ngahijikeun panalungtikan, desain, produksi, penjualan sareng jasa saatos penjualan orok preschool pendidikan sareng listrik, kalebet buku sora, modul sora pikeun buku, modul sora kartu ucapan, kartu ucapan musik, recorder sora. pikeun Toys , Toys musik atikan jeung saterusna.Aya 80-120 pagawé di pabrik urang, ngawengku wewengkon 4000 méter pasagi.Salain eta, tim jualan diwangun ku 10 salesmen jeung 3 merchandisers, dulur weruh ogé ngeunaan produk jeung prosés produksi. Dina waktu nu sarua, urang ngadegkeun hiji tim réngsé kalawan leuwih 15 taun pangalaman jeung panalungtikan kuat sarta insinyur desain pikeun layanan OEM & ODM, departemén kapang terampil sarta departemén produksi kapasitas kuat pikeun minuhan paménta kantos-ngaronjatkeun ti konsumén urang.

Pabrik urang parantos lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, sareng ngadegkeun sertifikasi sistem kualitas tina panalungtikan sareng pamekaran pikeun ngayakeun tina produksi ka kontrol kualitas ka jasa saatos-jualan.Kualitas produk parantos dijamin sacara efektif.Kontrol kualitas sareng manajemén internal perusahaan ngahontal tingkat anyar.
sadaya produk sasuai jeung CE, ROHS, FCC, EN71, KC, standar ASTM, sarta produk urang geus diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Asia, Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta ngarasakeun reputasi alus ku customer urang.

Leuwih 15 taun pangalaman
+
80-120 pagawé
4000 méter pasagi

"Palanggan heula" mangrupikeun prinsip anu munggaran, "kapuasan pelanggan" mangrupikeun tujuan anu langgeng.

Kami nawiskeun jasa anu tanggung jawab sareng profésional, cetakan kualitas pikeun produk pendidikan awal kalayan harga anu kompetitif, pangiriman pas waktos sareng jasa nilai tambah.Unggal produk di HXS dilaksanakeun ngaliwatan sistem kalawan cutatan earnest, well-rencanana, desain kapang, precision pembuatan kapang, jeung kontrol ketat waktu-garis, kontrol kualitas sababaraha, kiriman panggancangna pikeun pilihan béda jeung komunikasi teknis profésional, sarta ngabagéakeun desain anyar anjeun sarta ideu kami bakal nyayogikeun anjeun skéma sareng produk anu paling puas.

Sertipikat

11

Mitra Koperasi

652