• head_banner_product

3D pop up kartu ucapan


  • Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    Pabrik Adat Lampu Sensor Birthday Kartu Ucapan Sora Modul Chip

    modul sora kartu 1. Greeting kalawan fungsi béda bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    2.The musik, spiker, ukuran jeung batré bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    3.Produk ieu utamana dipaké pikeun kotak musik jeung kartu ucapan.Musik bakal dimaénkeun nalika kartu atanapi kotak musik dibuka, sareng musik bakal eureun nalika kartu atanapi kotak musik ditutup.

  • 3D pop up kartu ucapan musik

    3D pop up kartu ucapan musik

    Spésifikasi Produk Ukuran Produk 297 * 210mm Batré 3pcs * AG10 Ukuran Speaker 40mm Durasi sora 30s atanapi tombol sora khusus Tombol Hiji tombol Tab tarik sora diaktipkeun Led 6pcs Fungsi Otomatis muterkeun musik nalika muka kartu ucapan musik Fungsi Produk Dijieun ku bahan kualitas luhur - The kartu ucapan ultah dijieunna tina kertas ramah lingkungan sarta téhnologi motong laser pikeun nyieun pamandangan 3D geulis jeung desain kacida lengkep.Pop-up lahirna...