tampilan produk

Buku Sora / Modul Sora / Kaulinan Diajar Sora

OEM & ODM

Ayeunakaulinan sora jeung buku musiksok juara jeung barudak ngora sabab bisa berinteraksi sareng buku jeung diajar sora dijieun ku sato béda atawa kecap basajan.Kami nganggap éta pasar anu berpotensi pisan pikeunatikan awal barudakalatan indung bapa leuwih perhatian ka orok maranéhanana.

 

Kami, Shenzhen HXS Electronics Company Limited, dumasar di Shenzhen, Cina di 2014, nyaétaprodusén profésional buku sora barudak, buku carita waktu sare, Toys sora jeung modul sora pikeun percetakan buku & kartu ucapan & Toys plush.Jeung urangsorangan R & tim D, 99.99% tina barang kamidesain OEM.Sareng sadaya barang populér di Korea, Perancis, AS, Inggris, Jérman sareng saterasna.

  • tampilan (4)
  • tampilan (2)
  • tampilan (3)
  • tampilan (1)

Langkung Produk

  • PABRIK
  • Shenzhen HXS Electronics Company Limited
  • Shenzhen HXS Electronics Co., Ltd.
  • 6

Naha Milih Kami

HXS Electronics ngahijikeun Tim R&D, Departemen Produksi(4 jalur produksi), Tim Penjualan, Jurusan QC Profesional sareng Jurusan Injeksi pikeun nyayogikeun barang-barang anu kualitasna saé sareng harga anu saé pikeun konsumén urang.Numutkeun parentah anjeun,jasa OEM geus sadia ti pabrik urang.

 

Sajaba ti éta, urang tehsupplier diverifikasion Alibaba.com sarta kami meunang loba honors on Alibaba alatan prestasi urang, kaasup SKA Supplier, Trustworthy Enterprise jeung saterusna.Sumawona, pabrik kami ngagaduhanISO9001:2015sistem sertifikasi kualitas.Kualitas produk parantos dijamin sacara efektif, sareng kontrol kualitas sareng manajemén operasi batin parantos diropéa ka tingkat anu langkung luhur.Sadaya jinis sareng standarCE, EMC, jangkauan, ROHS, FCC, EN71.… Jeung produk urang dijual kacida alusna sakuliah Cina, Asia Tenggara, Amérika Kalér, Éropa jeung leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon luar negeri.Wilujeng sumping di kadatangan anjeun atanapi video call ka pabrik urang!

Mitra Koperasi

Kakuatan Perusahaan